Dörtdivan Geleneksel 4. Futbol Turnuvası, Çalköy Fk ile Efsane Çavuşlar arasında oynanan açılış maçı ile başladı. Açılış maçının başlama vuruşunu Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu ve Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe yaptı.

Haber: Ömer Çetinaslan

 Dörtdivan Belediyesi ve Dörtdivanspor’un ortaklaşa düzenlediği Dörtdivan Geleneksel 4. Futbol Turnuvası, santrasını Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu ve Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe’nin yaptığı Çalköy FK – Efsane Çavuşlar maçıyla başladı.

“DAHA PROFESYONELCE YAPMAK İSTİYORUZ”

Açılış maçı öncesinde konuşan Dörtivan Belediye Başkanı Hamza Efe, düzenlenen turnuvanın 3 yıldır başarıyla devam ettiğini ifade ederek, “Son 3 yıldır Dörtdivan Belediyesi tarafından düzenlenen ve dördüncüsü Dörtdivanımızın takımı Dörtdivanspor ile ortak düzenlediğimiz 4. Futbol Turnuvasının birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştirmesini temenni ediyorum. Geçmişteki arkadaşlarımızın bu güne kadar başarıyla getirdiği, geleneksel hale gelmiş futbol turnuvasını, bir şölen havası içerisinde daha profesyonelce yapmayı Allah bize nasip etsin. Bütün takımlara başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

“DOSTLUK, KARDEŞLİK KAZANSIN İSTİYORUZ”

Efe’nin ardından konuşan Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu ise, sporun birleştirici yönünün ortaya çıkarılması gerektiğini vurgulayarak, “Bugün yalnızca Dörtdivan değil, Bolu için de özel bir öneme sahip olan futbol turnuvamızın bu yıl dördüncüsünü düzenliyoruz. Dörtdivan Belediyesi ve Dörtdivanspor’un düzenlemiş olduğu futbol turnuvası, inşallah Çalköyspor ve Efsane  Çavuşlar karşılaşacağı açılış maçıyla başlayacak. Bu turnuvanın ilerleyen yıllarda da devam etmesini diliyorum. Arzu ettiğimiz; burada sporun kardeşlik, sevgi ve birleştirici yönünün ortaya çıkarılması. İnşallah tüm hemşerilerimiz bunun bilinciyle oynayacaklar.

Elbette bir kazanan bir kaybeden olacak fakat buradan keyif almak gerekiyor. Dostluk, kardeşlik kazansın istiyoruz, tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.

ÇALKÖY FK KAZANDI

 Dörtdivan Geleneksel 4. Futbol Turnuvası’nın açılış maçı olan Çalköy Fk – Efsane Çavuşlar maçı, Çalköy FK’nın 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Çalköy FK’nın gollerini Okan Canlı (2) ve Onur Zengin attı.

Editör: TE Bilisim