Dörtdivan’da 2015 yılında geleneksel hale getirilen Hayvan ve Emtia Panayırı, koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl gerçekleştirilemeyecek. Panayıra özgü; çiğ ve kızarmış kaz satışı ise 25 Eylül de kurulacak olan ‘Kaz Pazarı’nda yapılacak.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Dörtdivan Belediyesi tarafından her yıl kurulan ve 2015 yılında geleneksel hale getirilen Hayvan ve Emtia Panayırı, pandemi şartları nedeniyle bu yıl yapılmayacak. Dörtdivan Belediyesi, panayırın simgesi haline gelen çiğ ve kızarmış kaz satışının yapılması için 25 Eylül’de Dörtdivan ilçe merkezinde ‘Kaz Pazarı’ kurulacağını duyurdu.

 KAZ PAZARI KURULACAK

Dörtdivan Belediyesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi nedeniyle bu yıl geleneksel Hayvan ve Emtia Panayırı gerçekleştirilemeyecektir. Fakat panayıra özgü kızarmış ve çiğ kaz satışı için 25 Eylül 2020 Cuma günü, Jandarma Karakolu yanındaki ilçe merkezi otopark alanında koronavirüs tedbirleri alınarak kaz pazarı kurulacaktır. Vatandaşlarımıza önemle duyurulur” ifadelerine yer verildi.

twitter takipçi satın al

Editör: TE Bilisim