23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Covid-19 salgınına dikkat çekmek amacıyla “Annem Babam Kahraman” ve “Bazı Kahramanlar Pelerin Takmaz” konulu resim sergisi düzenlendi. Sağlık çalışanlarının yakınları ve çocukları tarafından yapılan resimler İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde sergilendi. Çocukların pandemiyi anlattığı resimler büyük beğeni topladı.

Haber: Aslı Akış

Bolu’daki sağlık çalışanlarının çocukları ve yakınları tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne gönderilen suluboya, pastel boya ve karakalem çalışmalarından oluşan miniklerin yaptığı eserler polikliniklerin olduğu alanın duvarlarına asıldı. Birbirinden güzel resimler beğeni topladı. Resimlerin duvarlara asılması hastaneye de renk kattı.

Sağlık çalışanlarının motivasyonunu artırmak amacıyla “Annem Babam Kahraman” temalı resimlerle İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi duvarlarını süsleyen sağlık çalışanları ve onların çocukları da fedakarlık gösterdi.

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Bu zor dönemi onların gözünden resime yansıtmalarını  ve kendilerini renklerin gücü  ve resim sanatı aracılığıyla ifade etmelerini istedik. Tüm çalışanlarımızın çocuklarına fedakarlıkları ve duvarlarımızı süsleyen bu güzel resimler için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim