Yazdan kalma havalar nedeniyle mesire alanları insan akınına uğradı. Ancak duyarsız vatandaşların çevreye verdiği zarar da oldukça fazlaydı. Bunu CHP’li gençler gözler önüne serdi. Yaklaşık CHP Gençlik Kolları Üyesi gençler Gölcük ve çevresinde temizlik yaptı. Gençlere Belediye Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Rasim Özdemir de eşlik etti.

Duyarsız insanlar doğayı kirletmeye devam ediyor. Piknik yaptıktan sonra çöplerini doğada bırakmaktan rahatsız olmayan insanlara inat geleceğimiz olan gençler duyarlı olmaya devam ediyor. Yaklaşık 30 CHP Gençlik Kolları Üyesi genç Gölcük ve Gölcük yolu üzerindeki mesire alanlarında çevre temizliği yaptı. Gençlere Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir de eşlik etti.

HER YERDE ÇÖP VAR…

Etkinliğin organizasyonun da rol oynayan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Uğurcan Çakır, “CHP Gençlik Kolları olarak örnek alınacak etkinliklere devam ediyoruz. İnsanlarımızın yaşadıkları şehre karşı bilinçli ve sorumlu olmaları konusunda hatırlatmalarda bulunuyoruz” dedi. CHP Gençlik Kolları İlçe Başkanı Melih Karagöz de kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’e teşekkür etti.

ÖZDEMİR; “İNSANLAR ÇÖPLERİNİ DOĞAYA NEDEN ATARLAR, ANLAYAMIYORUM!”

Gençlere destek olmak amacıyla Onlarla çöp toplamaya çıkan Belediye Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Rasim Özdemir, gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. İnsanların çöplerini piknik yaptıkları mesire alanlarında neden bıraktığına anlam veremediğini söyleyen Başkan Özdemir, “İyi ki duyarlı gençlerimiz var, Onları gördükçe gelecek adına umut taşıyorum ve yarına gülümsüyorum. Doğayı temiz tutmayı kendine dert edinmeyen insanlara inat bu tür organizasyonları toplumumuzun her kesimine aşılamalıyız. Ben gençlerimize teşekkür ediyorum ve Onlarla birlikte çöp toplamaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim