Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Ece Seçkin’in Düzce’de sahne alacak olmasına sosyal medyada tepki göstererek, kamuoyunda büyük tepkiye neden oldu.

Haber: Oğuzhan Eke

TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Düzcespor, şampiyon olarak, TFF 2.Lig’de mücadele etme hakkı kazandı. Kentte şampiyonluk heyecanı yaşanırken, ünlü şarkıcı Ece Seçkin’in Düzce’de konser vereceği belirtildi. Seçkin’in konser vermesine ise Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla karşı çıktı.

“DÜZCESPOR’A VE DÜZCELİ’YE YAKIŞMAZ”

Şahin, kutlamalar bir kadın sanatçının sahne almasına tepki göstererek, “Düzcespor’un şampiyon olmasından çok mutlu olduk, tebrik ettik, sevindik. Ancak, cumartesi günü kutlama için bir bayan şarkıcıyı getirmeleri Düzcespor’a ve Düzceli’ye yakışmaz.! Düzce muhafazakar bir yerdir. Dini değerlerine bağlıdır. Sevinelim, kutlayalım ama, sınırları aşmadan” ifadelerini gösterdi.

“AÇIKLAMANIZI ŞAŞKINLIKLA OKUDUM”

Kamuoyunda büyük tepkiye neden olan bu paylaşıma, ünlü şarkıcı Ece Seçkin de sosyal medyadan yaptığı açıklama ile tepki gösterdi. Seçkin, “Sayın Şahin, bayan değil KADIN! Bu ülkenin 81 ilini şarkılar söyleyerek gezdim, gezmeye de devam edeceğim. Bu aşağılayıcı ve ayrımcı açıklamanızı şaşkınlıkla okudum. İnsanların konserime gelip müzik dinlemesinin muhafazakârlıkla ne alakası var konuyu nereye çekmek istiyorsunuz?

MHP’DEN İHRAÇ EDİLDİ

Kaynaşlı Belediye Başkanı Şahin, daha önce A Milli Kadın Voleybol takımındaki sporcuların “kendilerini teşhir ettiğini” ifade etmesi nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi’nden ihraç edildi.

Editör: TE Bilisim