İl Genel Meclisi Ekim Ayı toplantıları başladı. Hafta boyunca devam edecek toplantıların ilk oturumunda 4 madde görüşülerek karara bağlandı.

Yaşar Yüceer Başkanlığında Pazartesi günü başlayan İl Genel Meclisi Ekim Ayı toplantılarının ilk oturumunda, Mudurnu İlçesi Bekdemirler köyü hudutlarında tapunun 139 ada 47 parsel nosunda kayıtlı taşınmaz için hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli spor tesis alanı (konaklama ünitesi, sosyal tesis, idari bina, doğa sporları merkezi) amaçlı uygulama imar planının onanması, Merkez İlçe Hamzabey Köyü hudutlarında, tapunun 106 parsel nosunda kayıtlı taşınmaz için hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli Tarım ve Hayvancılık Tesis alanı amaçlı uygulama imar planının onanması, Mudurnu ilçesi Mangırlar köyü hudutlarında tapunun 1173 parsel nosunda kayıtlı taşınmaz için hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli Tarım ve Hayvancılık tesis alanı amaçlı uygulama imar planının onanmasına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen raporlar görüşüldü. Söz konusu imar planlarının onanmasının uygun olduğu belirtilen her üç raporda meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda son olarak Dörtdivan Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına 20.000 TL ödenek aktarılması talebi incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Editör: TE Bilisim