İl Genel Meclisi Ekim Ayı toplantıları 5 Ekim Pazartesi günü başlıyor. Yaşar Yüceer başkanlığında gerçekleşecek toplantılar hafta boyunca devam edecek.

İl Genel Meclisi Ekim Ayı toplantılarının Pazartesi günü gerçekleşecek ilk oturumunda Merkez İlçe, Kındıra köyü hudutları içinde Orta Geliş mevkiinde bulunan kaynak suyunun 25 yıl süre ile kiralama talebi görüşüldükten sonra Merkez İlçe, Tatlar Köyü hudutlarında tapunun 124 ada, 86 parsel nosunda kayıtlı taşınmaz için hazırlanan İbadet alanı amaçlı imar planı onanması talebi karara bağlanacak.

06 EKİM SALI

Toplantıların Salı günü gerçekleşecek oturumunda ise Mudurnu İlçesi, Çavuşderesi köyü, Merkez ve İleçin mahallerine içme suyu olarak Çaylak membaının bir kısmının tahsisi yapılması ile ilgili Çevre Sağlık Komisyonundan gelecek rapor görüşülecek ardından Göynük İlçesi, Mustanlar köyü, Merkez ve Killer mahallelerine içme ve kullanma suyu olarak Mustanlar oluklu membaının bir kısmının tahsisinin yapılması talebi ele alınacak.

07 EKİM ÇARŞAMBA

İl Genel Meclisi Ekim Ayı toplantılarının üçüncü oturumunda Merkez ve diğer ilçelerin belediye ve mücavir alın sınırları dışındaki köylerin köy yerleşik alan sınırları dışında kalan yapılaşmalarda uygulanacak “Çatı arası piyes çizim standartlarına” dair düzenleme ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen rapor karara bağlanacak.

08 EKİM PERŞEMBE

Perşembe günü gerçekleşecek oturumda da meclis üyeleri, Göynük İlçesi, Gökçesaray Köyü hudutlarında tapunun 131 ada, 17 parsel nosunda kayıtlı taşınmaz için hazırlanan Tarım ve Hayvancılık tesis alanı amaçlı nazım imar planı ve uygulama imar planının onanması ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelecek raporu görüşecek. Ardından Merkez ilçe İzzet Baysal caddesinde bulunan iş merkezinde Bolu İl Müftülüğüne tahsisli bulunan dükkanların tahsis süresinin uzatılmasına dair Plan ve

Bütçe Komisyonu ile Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonundan gelecek raporlar görüşülüp karara bağlanacak.

09 EKİM CUMA

Toplantıların Cuma günü gerçekleşecek son oturumunda ise Merkez İlçe, Kındıra Köyü hudutlarında tapunun 145 ada, 1 parsel nosunda kayıtlı taşınmaz için hazırlanan turizm tesis alanı amaçlı nazım imar planı ve uygulama imar planı değişikliğinin onanması talebi görüşülecek.

Editör: TE Bilisim