AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Karaçayır’da yapımına 2015 yılında başlanılan ve 2017 yılında bitirilmesi planlanan olimpik kapalı yüzme havuzuyla ilgili konuştu. Doğanay; “Eli kulağında, proje ihaleye çıkıyor, başlanacak ve bitirilecek” dedi.

HABER: Aslı Akış

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, basın mensupları ile bir araya geldiği basın açıklamasında gazetecilerin sorularını cevapladı. Doğanay, AK Parti’nin 18 yıldır verdiğin tüm sözleri yerine getirdiğinin altını çizerek, olimpik yüzme havuzu ile ilgili gelişmeleri aktardı.

“ELİ KULAĞINDA, BAŞLANACAK VE BİTİRİLECEK”

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay konuya ilişkin yaptığı açıklamada, yakın zamanda projenin ihaleye çıkacağını belirterek; “Kapalı yüzme havuzunun ihalesi olmuştu, bir itiraz sonucunda iptal oldu. İşin doğrusunu söyleyelim; eli kulağında, proje ihaleye çıkıyor, başlanacak ve bitirilecek. AK Parti’den bahsediyoruz. 17 yıldır bitirilemeyen Bolu Dağı Tüneli’nin yapıldığı, duble yolların yapıldığı. Tabi ki eksiklerimiz var, bu doğaldır. Ancak AK Parti, verdiği sözlerin hepsini yerine getirir. Getirdiği için de zaten vatandaşımız, 18 yıldır hükümet görevini AK Parti’ye vermektedir. AK Parti’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’a olan güvencinden dolayıdır” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim