Bolu'da, kamu düzeninin ve genel asayişin sağlanması amacıyla 200 polisin katılımıyla “Asayiş, Güven ve Huzur” adı altında çeşitli uygulama ve denetimler gerçekleştirdi

Haber: Aslı Akış

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde eşzamanlı başlatılan “Türkiye Huzur ve Güven Uygulaması” kapsamında Bolu'da da Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Trafik Şube müdürlüklerinin katılımıyla denetimler başlatıldı.

Kentin giriş ve çıkışlarında kontrol noktaları oluşturan ekipler, sürücüler ile araçlarda bulunan vatandaşların kimliklerini kontrol etti.  Ekipler, şüpheli görülen araçlarda ise detaylı aramalar yaptı.

METRUK BİNALAR TEK TEK ARANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de kentte bulunan park ve bahçeler ile suçluların bulunma ihtimali olan metruk binaları kontrol etti.

OTOBÜSLERİN BAGAJ BÖLÜMLERİ KONTROL EDİLDİ

Asayiş, Terörle Mücadele ve Trafik Şube ekipleri, Bolu otogarı giriş ve çıkışlarında geniş kapsamlı asayiş uygulaması yaptı, seyahat eden yolcuların kimlikleri  ile otobüslerin bagajlarını kontrol etti. Ayrıca otobüs sürücülerinin yanı sıra otobüsle seyahat edecek yolculara da trafik kurallarına uymaları konusunda ikazlar yapıldı. Ekipler, uygulama esnasında sürücüleri de dikkatli yolculuk yapmaları konusunda uyardı.

Genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması aracıyla vatandaşların yoğu olduğu bölgelerde asayiş, terör ve narkotik olaylarda aranan şüphelilerin yakalanması, suç delillerinin ele geçirilmesi amacıyla ülke genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen uygulama gün boyu devam sürdürüldü.

 

 

Editör: TE Bilisim