Boluspor’un hazırlık maçı yapmak için Fenerbahçe’nin kapısını çaldığını geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberlerde yer vermiştik.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı konu ile ilgili son noktayı koydu. Çarıkcı, Fenerbahçe ile milli maçlar arasında Bolu’da hazırlık maçı oynamak için söz aldıklarını söyledi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile hazırlık maçı yapmak konusunda anlaştıklarını ama verilen sözler nedeniyle bu maçı ertelediklerini ancak Fenerbahçe’nin milli maç arasında Fenerbahçe’nin Bolu’ya geleceğine dair söz aldıklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Fenerbahçe Başkanımız Aziz Yıldırım’dan bu konuda kendisinden ayın 8’inde maç yapmak için teyit almıştık. Daha sonradan Fenerbahçe’nin menajeri Hasan Çetinkaya bizim arkadaşımız. Aradı, dedi ki ‘ Başkanım biz bu maçla ilgili Aziz başkanımız bize talimat verdi ama biz bir hata yaptık’.

Bu hatada Fenerbahçe’nin menajeri Hasan Çetinkaya, bir tur şirketi ile Romanya’dan bir takım ile maç almışlar. Bununda herhalde Aziz Yıldırım başkanın haberi olmadığı için böyle bir olay meydana geldi. Romanya takımı ile anlaşma yapılmış. O Romanya takımının Türkiye’ye gelmesi için bir takım sözler verilmiş. Romanya takımı Türkiye’ye gelmek için her şeyini ayarlamış. Fenerbahçe’nin menajeri Hasan Çetinkaya beni aradı. ‘Başkanım dedi, bizim ilk hazırlık kampımıza çok fazla isim gelmez. Senden ricamız biz bu maçı yapalım. Ama Aziz Yıldırım başkanla konuşacağım. 2 ay sonra bir milli maç arasında biz Boluspor ile maç yapmaya söz veriyoruz” dedi. Milli maç arası ne zaman olur bilmiyorum ama milli takım arasında Fenerbahçe’yi Bolu’da ağırlamaktan mutluluk duyarız. İnşallah sözler tutulur.”

Editör: TE Bilisim