Bolu’da patileri ve kuyruğu kesik ölü kedi bulundu. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir konuya ilişkin açıklamada bulunarak; “Bu tür olaylarla ilgili en yüksek cezaların verilmesine yönelik karar aldık. İnsan tarafından yapıldığına yönelik bulgu bulunursa, kişi tespit edilirse biz de en yüksek cezayı uygulayacağız kendisine” dedi.

Alınan bilgiye göre, Kılıçaslan Mahallesi 102. Sokak'taki parkta çimenlerin üzerinde patileri ve kuyruğu kesik kedi bulundu. İhbar üzerine Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü bağlı ekipler bölgeye gitti.

Patileri ve kuyruğu kesik bulunan kedi, incelemenin ardından belediye ekipleri tarafından alınarak Müdürlüğe götürüldü.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, yaptığı açıklamada, emniyetin konuyla ilgili inceleme yaptığını söyledi.

“EN YÜKSEK CEZAYI UYGULAYACAĞIZ”

Özdemir, kedinin bölgeden alındığını aktararak, "İnsan mı yoksa hayvanlar tarafından mı yapıldığını tespit edebilmek için Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine hayvanımızı gönderdik. Oradan gelen rapora göre bir değerlendirme yapmamız doğru olacak. Bu tür olaylarla ilgili en yüksek cezaların verilmesine yönelik karar aldık. İnsan tarafından yapıldığına yönelik bulgu bulunursa, kişi tespit edilirse biz de en yüksek cezayı uygulayacağız kendisine.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim