Bolu’daki engelli bireyler ve aileleri kahvaltıda bir araya geldi. Programda engellilere hitap eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  “Bolu Belediyesi olarak sizlerin hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Bu noktada gece gündüz elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

03 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından engelli bireylere yönelik bir kahvaltı programı düzenlendi. Köroğlu Sorfası’nda gerçekleşen etkinliğe çok sayıda engelli birey ve yakınları ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcıları katıldı.

Programda günün anlam ve önemine ilişkin konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, engelli bireylerin günlerini kutlayarak “3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun. Bolu Belediyesi olarak sizlerin hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Bu noktada gece gündüz elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

Engelli bireylerin günlük hayatta yaşadıkları sorunların tespitine yönelik 2019 yılında İzzet Baysal Caddesi’nde tekerlekli sandalye ile dolaştığını da hatırlatan Özcan, tekerlekli sandalye dağıtımlarına ilişkin olarak da “İnşallah Bolu’da tekerlekli sandalye ihtiyacı olan hiç kimse kalmayacak. Zannediyorum şuanda da acil ihtiyacı olup tekerlekli sandalye bekleyen fazla kimse kalmadı. 2 gün sonra bir dağıtım daha yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Başkan Özcan konuşmasının ardından engelli bireylerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilisim