Tüm dünyanın maruz kaldığı Covid-19 salgını yüzünden Ramazan ayında da evlerinden çıkamayan işitme ve görme engelli Kur’an Kursu öğrencilerine Bolu İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Bolu Şubesi ve Bolu İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü işbirliği ile İl Müftülüğü’nün Kur’an Kursları’na devam eden engelli öğrencilere ve ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara TDV Genel Merkezi tarafından gönderilen market alış-veriş kartları dağıtıldı.

Bolu İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Bolu Şubesi ve Bolu İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü işbirliği sonucunda Gölyüzü Çayırpınar Camii Kur’an Kursu Öğreticisi ve aynı zamanda İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Nurşen Yıldırım ve müftülük personeli Ömer Özcan tarafından engelli bireyi olan 30 aile teker teker ziyaret edilerek İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’nun selamı iletildi, gönülleri alındı ve alış-veriş kartları teslim edildi.

Engelli öğrenciler ve aileleri Bolu İl Müftülüğü’nün ve TDV Bolu Şubesinin kendilerini unutmadıkları için teşekkür ettiler ve tüm Diyanet camiasına TDV’nin gönüllere dokunduğunu ve bunun geri dönüşünün güzel ve anlamlı olduğunu belirterek çok duygulandıklarını ifade ettiler. İyiki Diyanet İşleri Başkanlığı var. İyiki biz bu kurslara kayıt yaptırmışız. Şu Covid-19 döneminde unutulmamak, hatırlanmak çok güzel bir şey dediler.

 

Editör: TE Bilisim