AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Adalet Yürüyüşü kapsamında Bolu’dan geçtiği sırada, Şehit Polis Memuru Ozan Özen’in ailesini ziyaret eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyareti ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ercoşkun, “Bugün bir şehit ailesini ziyaret ediyorsan, onu şehit eden alçakları, hainlerin yargılandığı mahkemelerinde bir tane Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerini görmemiz gerekirdi.” dedi.

Açıklamasına Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşü ile ilgili başlayan Ercoşkun, yürüyüş esnasında yaşanabilecek bir olumsuzluğun Türkiye’nin aleyhine sonuçlar doğurabileceğini söyledi. Ercoşkun şöyle konuştu; “Bugün bayram ve bizler çok güzel şeyler konuşmamız gerekiyor. Bolu Halkı gerçekten, Ankara il sınırından itibaren Kemal Kılıçtaroğlu’nu çok güzel bir şekilde karşılayıp sonrasında yolcu etme bakımından büyük fedakârlık gösteriyor. Başta Sayın Valimiz, Emniyet Müdürümüz, Jandarmamız ve Askerlerimiz olabilecek her türlü tedbiri alıyorlar. Böyle sorumsuzca atılan bir adımda, olabilecek en ufak olumsuzluk hem Türkiye için, hem de Türkiye’nin yurtdışına karşı müthiş bir derecede aleyhine olabilecek sorunlar getirebilir. Dün haberler izledik. 5 tane canlı bomba yakalandı. Allah korusun bu canlı bombaların hedefi neydi? Emniyet güçlerimiz çok başarılı bir operasyon gerçekleştirdiler. Bu kadar önemli bir süreçten geçerken bu kadar sorumsuzca bir adım atmayı anlamak mümkün değil. Nereye hizmet ediyorsun diye sorarlar.

“Kılıçdaroğlu bu yanlıştan dönsün”

Kılıçdaroğlu’nun Şehit Polis Memuru Ozan Özen’in ailesini ziyaret etmesi ile ilgili de konuşan Ercoşkun, şöyle devam etti; “Silivri’de Ergenekon Balyoz Operasyonlarında Cumhuriyet Halk Partili vekilleri çok gördük. Bugün bir şehit ailesini ziyaret ediyorsan, onu şehit eden alçakları, hainlerin yargılandığı mahkemelerinde bir tane Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerini görmemiz gerekirdi. Ama hem bunu görmeyeceksin, hem de kalkıp 15 Temmuz operasyonunu tiyatro diyeceksin. Sonrasında şehit ailesini ziyaret edeceksin. Bayram diliyle söyleyeyim, ağır bir kelime kullanmayalım. Bunun adı iki yüzlülüktür. Bolu’dan kazasız belasız geçinceye kadar tüm emniyet güçlerine sabırlar diliyorum. Bolu halkına da anlayışından ötürü çok teşekkür ediyorum. Son olarak Kemal Kılıçtaroğlu bir an önce bu yanlıştan dönsün. Siyasette hakkı mecliste aramayı denesin. Doğru usulleri, yöntemleri kullanmaya başlasın. Bolu halkını görüşleri bunlardır.”

Editör: TE Bilisim