Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Ankara 17'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve Yurtta Sulh Konseyi üyelerinin de aralarında bulunduğu 221 sanığın hakim karşısına çıktığı FETÖ davasını milli irade şehitlerinin aileleriyle takip etti. Milletvekili Ercoşkun, duruşma çıkışı FETÖ'cülerin duruşmalarda yalan savunmalarda bulunduğuna dikkat çekti ve FETÖ'cülere seslenerek, "Bu millet hak ettiğiniz cezayı verecek! Sürecin takipçisi olacağız" dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Ankara 17'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nce Sincan'da görülen ve Yurtta Sulh Konseyi üyelerinin de aralarında bulunduğu 221 sanığın hakim karşısına çıktığı FETÖ davasının Ağustos ayı duruşmalarını takip etmeye devam ediyor.

MİLLETVEKİLİ ERCOŞKUN, DURUŞMAYA ŞEHİT AİLELERİYLE KATILDI

Milletvekili Ercoşkun, geçtiğimiz Haziran ayından sonra, katıldığı yeni duruşmaya da 15 Temmuz gecesi milli iradeyi savunmak için hain namlular karşısında canlarını feda eden şehitlerin aileleriyle katıldı. Milletvekili Ercoşkun, gün boyu süren yargılamaların ardından Ankara 17'nci Ağır Ceza Mahkemesi Kampüsü önünde kameralara açıklamalarda bulundu.

MİLLETVEKİLİ ERCOŞKUN, FETÖ'NÜN PALAVRA SAVUNMALARINI ORTAYA DÖKTÜ

Milletvekili Ercoşkun, açıklamalarında şöyle konuştu: "Bolu'nun her köşesinde çalışmalarımızı ve ziyaretlerimizi sürdürürken, diğer taraftan medeniyet tarihimizin en büyük ihanetine sahne olan 15 Temmuz'la alakalı mahkeme süreçlerini Ankara Sincan Ağır Cezaevi'nde takip ediyoruz. Tabi sanıkların ifadeleri aslında birbirinin aynısı; 'Görmedim, duymadım, bilmiyorum. Ben tesadüfen oradaydım.' gibi.

MİLLETVEKİLİ ERCOŞKUN, DURUŞMADA DUYDUĞU İHANET SÖZLERİNİ AKTARDI

Çiğli ana üs komutanının o akşam İzmir'den arkadaşlarına 'Hayırlı olsun' demek için bir eğitim uçağıyla Ankara Akıncı üssüne geldiğini ifade etmesi bile aslında ne kadar vahim bir tabloyla karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor. Bütün ifadeler aynı. Ve bir merkezden ifadelerin verildiğini de burada görmüş oluyoruz.

ERCOŞKUN'DAN KRİPTO FETÖ'CÜLERE: "BU MİLLET HAK ETTİĞİNİZ CEZAYI VERECEK! SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Ama gerek içerideki FETÖ'cüler, gerekse dışarıdaki kripto FETÖ'cüler şunu bilsinler ki; Bu millet onlara hak ettikleri en ağır cezayı verecek. Bizlerde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Başbakanımız'la, AK Parti teşkilatlarımızla, milletimizle birlikte bu sürecin takipçisi olmaya devam edeceğiz."

 

Editör: TE Bilisim