Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Gövem ve Piroğlu köylerinin ortaklaşa düzenledikleri yayla bayramına katıldı. Bayramda güreş müsabakalarını izleyen Ercoşkun, müsabakalarda derece alan pehlivanlara güreş meydanında ödüllerini takdim etti.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, İl Genel Meclis Üyeleri Erol Özak ve İlhan Serçe ile birlikte, Piroğlu ve Gövem köylerinin ortaklaşa düzenlediği yayla bayramına katıldı.

Ercoşkun ve beraberindeki siyasiler yayla bayramına katılan vatandaşlarla görüştü, yaz döneminde gerçekleştirilen köylere yönelik çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Milletvekili Ercoşkun, daha sonra yayla bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ata sporu güreş müsabakalarını izledi. Müsabakaların tamamlanmasının ardından Ercoşkun, ödül töreni için müsabaka alanına davet edildi.

"Birlik ve beraberliğimiz daim olsun"

Müsabakalara renk katan pehlivanları ayrı ayrı tebrik eden Ercoşkun, mikrofonu eline alarak yaptığı konuşmada, "Bir milletin tarihindeki en önemli değerlerinden bir tanesi de gelenek ve göreneklerine sahip çıkmaktır. Bugünde Gövem ve Piroğlu köylerimizin sakinleri ve konuklarıyla bu güzel etkinlikte bir araya geldik. Emeği geçen Gövem ve Piroğlu köyleri muhtarları ve bütün herkese teşekkür ediyorum. Ama en büyük teşekkürü de bu gelenek ve göreneği yaşatmak için bugün burada bulunn, bu cennet vatanın cennetden bir köşesinde bulunan siz değerli hemşerilerime ediyorum. Allah hepinizden razı olsun, birlik ve beraberliğimiz daim olsun" dedi.

Ercoşkun, dereceye giren güreşçilere madalyalarını takdim etti

Milletvekili Ercoşkun, konuşmasının ardından, omuz omuza geldiği pehlivanlardan derece alan isimlerin bükülmeyen bileklerini havaya kaldırdı ve daha sonra başarı madalyalarını takdim etti.

Ercoşkun'a, İl Genel Meclisi Başkanı Yüceer, Meclis Üyeleri Özak ve Serçe, Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen, Mudurnu Muhtarlar Derneği Başkanı Birol Taşkın, Piroğlu ve Gövem köyleri muhtarları ile bölge köyleri muhtarları eşlik etti.

Editör: TE Bilisim