AK Parti, Kovid-19 salgını nedeniyle iki kez ara vermek zorunda kaldığı kongre takvimine yeniden start verdi. Kongreler hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması olması nedeniyle hafta içi yapılmaya devam ederken, genel merkezin belirlediği takvim doğrultusunda Bolu il kongresinin ise ne zaman yapılacağı ise netleşti.

Haber: Aslı Akış

Koronavirüs önlemleri nedeni ile daha önce iki defa ara verilen Ak Parti’nin 7. Olağan kongre süreci 13 Ocak Çarşamba günü yeniden başlamıştı.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ele alınan ve kesinleştiği belirtilen takvim uyarınca Şubat ayı sonuna kadar tüm il kongrelerini tamamlanacak. Bolu’da ise 8 Şubat’ta kongre yapılacak.  Öte yandan Ak Parti İl Başkanının kim olacağı sorusu cevabını buldu. Ak Parti Genel Başkanı ve  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mevcut İl Başkanı Nurettin Doğanay’la yola devam etme kararı aldı.

KONGRE 8 ŞUBAT’TA

3 dönemdir Ak Parti İl Başkanlığı yapan Nurettin Doğanay, bu kararla Türkiye’de en uzun İl Başkanlığı yapan isim olmayı başardı. Doğanay, yeni yönetimiyle birlikte 8 Şubat’ta delege karşına çıkarak İl Kongresini gerçekleştirecek

KONGRE HAZIRLIKLARI KONUŞULDU

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay katıldığı Bartın İl Başkanlığı 7. Olağan İl Kongresi sonrası Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile bir araya gelerek AK Parti Bolu 7. Olağan İl Kongresi hazırlıkları başta olmak üzere Teşkilat çalışmalarını istişare ettiler. Nurettin Doğanay’a ve Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak’ta eşlik etti.

Kongre ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Doğanay, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in riyasetinde gerçekleştirilen Bartın 7. Olağan İl Kongresinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Doğanay; “delegelerin oyuyla güven tazeleyen Bartın İl Başkanımız Turhan Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun” dedi.

Editör: TE Bilisim