Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na çağrıda bulunarak, "Cesaretin varsa, yüreğin yetiyorsa bugünden tezi yok ya adaylığını açıkla ya da adayını açıkla." dedi.

Haber: Servet Gökçek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na seslendi. Erdoğan,  Kılıçdaroğlu’nun yüzünde, sesinde korkaklığın izlerini gördüğünü vurguladı.

Seçimlerin belirlenen takvimde yapılacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na bir kez daha çağrıda bulundu. Erdoğan; “Kılıçdaroğlu’na tekrar söylüyorum. Ya adaylığını açıkla ya da adayını açıkla. Bunu söylediğimden bu yana ortadan kayboldu. Her gün bir kurumun kapısına dayanıyor. Her gün bir yerlere ya bana katılın ya önümden çekilin diyerek kürsü yumruklayan, her gün bir başka yalan ve iftira üzerinden hesaplaşacağız diye höyküren, velhasıl daha düne kadar yere göğe sığmayan bu zatın sesi birden kısıla verdi. Gerçi yine kürsüye çıkıp bir şeyler söylüyor ama üzerinde, yüzünde, sesinde belirgin bir yılgınlığın, çekingenliğin, korkaklığın izini görmemek mümkün değil.” dedi.

Editör: TE Bilisim