Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Geçtiğimiz günlerde hem Bolu spor camiasında hem de Ulusal basında yer alan haberlerde Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa’nın, yardımcısı Ersel Uzğur’un Beşiktaş’a gideceği haberleri yer almıştı. Yapılan haberlerde Ersel Uzğur’un, yeni sezonda Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in yardımcısı olabileceği kamuoyunda yer almıştı. Yapılan haberlerin ardından Ersel hocanın takımda kalıp kalmayacağını Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa’ya sorduk.

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa; “Öyle bir şey olacağını tahmin etmiyorum açıkçası. Ama Ersel hocanın orada istenilmesi güzel bir şey. Eğer böyle bir şey varsa tabi” dedi.

“ÖYLE BİR ŞEY OLACAĞINI TAHMİN ETMİYORUM AÇIKÇASI”

Çapa sözlerine şöyle deva metti: “Öyle bir şey olmuş olsa herkesten önce benim haberim olur. Ersel hocanın öyle bir niyeti olmuş olsa herkesten önce bana haber verir. Çünkü biz 1 yıldır Ersel hoca ile birlikte çalışıyoruz. Ersel hoca ile daha öncesinden dostluğumuz, arkadaşlığımız var. Futbol ortamında tanıştık ama bizim dostluğumuz hep devam etti. Öyle bir şey olacak olsa bile Ersel hoca gelir bize sorar. ‘Bana böyle bir teklif geldi, ben bunu değerlendireceğim bununla ilgili böyle düşünüyorum veya sizin düşünceniz nedir?’ diyerek bize söylerdi. Ersel hocadan o konuyla ilgili bir soru, düşünce gelmedi. Öyle bir şey olacağını da tahmin etmiyorum açıkçası. Ama Ersel hocanın orada istenilmesi güzel bir şey. Eğer böyle bir şey varsa tabi. Bu şunu gösteriyor, Boluspor’da çalışan kadronun ne kadar kaliteli olduğunu, ne kadar bilgili olduğunu, ne kadar bu işi becerebileceğini gösteriyor. Öyle bir teklifin olması bizi sadece onurlandırır.”

“TEKLİFLERİ HİÇ KONUŞMADAN GERİ ÇEVİRDİK”

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa geçtiğimiz sezon ekip olarak kendilerine tekliflerin geldiğini işaret ederek; “Bize bile ekip olarak sezon içersinde lig takımından teklif geldi. Ama biz bunu kalkıp ta gündem oluşsun veya şu olsun diyerekten söylemedik bile. Arayan kişilere de ‘kusura bakmayın, bizim bir projemiz var. Bu proje girdik, projeyi bitirene kadar da bizim başka bir düşüncemiz yok’ diyerek teklifleri hiç konuşmadan geri çevirdik” dedi.

“İMKANLAR ÇOK SINIRLI OLMASINA RAĞMEN YÖNETİM BUNU GERÇEKLEŞTİRİYOR”

İmkanların sınırlı olmasını rağmen Boluspor Yönetim Kurulu’nun elinden gelen gayreti gösterdiğinin ve tesisleşmenin hızla sürdüğünü ifade eden Çapa; “Biz çalışmak için çalışmak istemiyoruz. Arkamızda bir şeyler bırakmak istiyoruz, bir şeyler yapmak istiyoruz. Geçtiğimiz sezon ki şu tesislere bakın, bir de şu andaki tesislerin durumuna bakın. Ön taraftaki sahanın oluşabilmesi için yönetime ne kadar istediğimizi, bunun Bolu için ne kadar önemli olduğunu aktardığımızı görüyorsunuz. İmkanlar çok sınırlı olmasına rağmen yönetim bunu gerçekleştiriyor. Fitness salonuna, alt kata bakın. Duyduğum kadarıyla önceki yıllarda diğer sahalarda da çok fazla bakım da yapılmamış. Biz burada ne kadar saha varsa onun bakımı için yönetimden böyle bir şey istedik” ifadelerine yer verdi

 

Editör: TE Bilisim