Boluspor’un eski başkanlarından Emin Semercioğlu ile kırmızı beyazlılardaki son durumu konuştuk.  Spor Toto 1.ligde zor günler geçiren Boluspor, Abdullah Abat’ın istifasının ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın önderliğinde ve eski başkanların katkılarıyla son 2 haftaya umutlu giriyor. Kırmızı beyazlıların eski başkanlarından Emin Semercioğlu’da kaos ortamında elini taşın altına koymaktan çekinmeyen isimlerin başında geliyor.

Semercioğlu; “Kurtulduğumuz zaman çok mutlu olacağız. Futbolculara güveniyorum. Onlarında sahadaki sinerjilerini gördüm. Gerçekten büyük mutluluk hissediyorum. Kendilerini de tebrik ediyorum. Kalan son 2 maçta da futbolcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

“ABDULLAH ABAT’IN İSTİFA ETMESİ OLUMLU”

Mevcut başkan Abdullah Abat’ın istifasının camiaya olumlu yansıdığının altını çizen Semercioğlu; “Bugüne kadar böyle bir şey oluşmadı. Böyle bir şeyin oluşmasında Abdullah Abat’ın istifa etmesi bence olumlu. Bu istifa neticesinde Bolu’da birlik ve beraberlik oluştu. Bunun için rol oynayan Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan’dır. Çünkü böyle durumlarda bu işleri başkan ele alır. Başkan Bolulu ve Bolu Belediye Başkanı. Bence böyle çalışma yaparak iyi yaptı. Bizlere de geldi. Karşılıklı görüşmeler yaptık. Ben Başkanıma destek olduğumu belirttim” şeklinde konuştu.

“BUNDA SİYASET OLMAZ”

Boluspor’da siyasetin olmadığın işaret eden Emin Semercioğu; “Başka Boluspor yok. Bolu’nun takımıdır. Bunda siyaset olmaz. Herkesin takımıdır. Bu düşünceyle gereken desteğimizi verdik. Sağ olsun Başkanda herkesi ihmal etmeden konuştu. Onlarında fikirlerini aldı. Neticede olumlu bir hava alındı” dedi.

“BUNDAN SONRAKİ MAÇLARIMIZI DA 3 PUANLA KAPATIRSAK, BOLUSPORUMUZ LİGDE KALIR”

Şehirde birlik ve beraberliğin oluştuğunu aktaran Semercioğlu; “En son Pazar günü oynanan maçta hava gerçekten çok önemliydi. Bu hava hem bizler için hem de futbolcunun ilk defa gördüğü bir olay. Tribünler dolu, güzel tezahüratlar ve neticede mutlu sona ulaşılan 3 puan. Demek ki şehir birlik ve beraberlik olduğu zaman herkes güzel şeyler düşündüğü zaman herkes Boluspor’u düşündüğü zaman bunlar oluyor. Daha işimiz bitmedi. Bundan sonraki maçlarımızı da 3 puanla kapatırsak, Bolusporumuz ligde kalır. Dua ediyorum. Ben inanıyorum. Belki de bu iki maçı da alacağız. Takımda bu birlik beraberlik neticesinde sinerji oluştu” ifadelerini kullandı.

SAMSUNSPOR MAÇI HAYATIMIZIN DÖNÜM NOKTASIYDI”

Samsunspor maçının dönük noktası olduğunu söyleyen Emin Semercioğlu; “Onlarda birlik ve beraberlik içinde tekniklerini, hırslarını ve bütün becerilerini sahaya yansıttılar. Neticede galip geldiler. Ayrıca futbolcularımızı tebrik ediyorum. Gerçekten önemli bir maçı kazandık. Bizim için çok önemliydi. Bu maç hayatımızın bence dönüm noktasıydı” dedi.

“KURTULDUĞUMUZ ZAMAN ÇOK MUTLU OLACAĞIZ”

Kalan 2 haftada futbolculara ve teknik heyete başarılar dileyen Semercioğlu sözlerini şöyle noktaladı: “İnşallah aynı düşüncelerle, aynı hırsla, aynı azimle diğer maçlara da çıkarak alırlar. Kendilerinin kalan maçları alacağına inanıyorum. Takımımızın yeri burası değil. Bu takımın yeri burası değil. Bu takım bence hem futbolcusuyla hem de yönetimiyle daha güzel işler yapılsaydı belki de Play-Off oynardı. Ama kader bu. Kurtulduğumuz zaman çok mutlu olacağız. Futbolculara güveniyorum. Onlarında sahadaki sinerjilerini gördüm. Gerçekten büyük mutluluk hissediyorum. Kendilerini de tebrik ediyorum. Kalan son 2 maçta da futbolcularımıza başarılar diliyorum.”

Editör: TE Bilisim