CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, SS Bolu 14 Tır ve Kamyoncular Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi'ni ziyaret ederek kamyoncuların sorunlarını dinledi.

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, kamu kurumları, esnaf ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeye devam ediyor. İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ve partililerle birlikte SS Bolu 14 Tır ve Kamyoncular Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi'ni ziyaret eden Özcan, kamyoncu esnafının sorunlarını dinledi.

Esnafını ve vatandaşını üzen bir belediyecilik anlayışı içinde olmayacaklarını ifade eden Özcan, "Belediye ile ilgili olan sorunlarınızı istişare ederek küçük dokunuşlarla sizi rahatlatacak önlemleri alacağız. Bizim amacımız dayatan bir belediye olmamak. Sizlerle ilgili karar alırken istişare ederek, alınan kararları kararlı bir biçimde uygulayan bir belediye oluşturmak istiyoruz. Bizler esnafını ve vatandaşını üzen bir belediye olmayacağız. Amacımız, esnafa da vatandaşa da Allah razı olsun belediyemizden dedirtebilmek" dedi.

Editör: TE Bilisim