AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, geçtiğimiz günlerde Akpınar Mahallesi esnafının ‘Hisar Tepesi Projesi’ için yaptıkları çağrıya kulak verdi. Doğanay, projenin ihalesinin yapıldığını, değerlendirme sürecinde olduğunu ve yakın bir zamanda çalışmaların başlayabileceğini ifade etti.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

İzzet Baysal Caddesi’nin Akpınar Mahallesi mevkiinde bulunan Hisar Tepesi için oluşan kötü görüntüden şikayetçi olan Akpınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Şengüleç ve esnaflar, geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek Bolulu siyasilere çağrıda bulunmuştu.

AK Parti İl binası karşısında bulunan söz konusu yerin projesi için daha önce AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ile görüştüğünü belirten Akpınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Şengüleç, burada yaptığı basın açıklamasında, projeye bir an önce başlanması için Doğanay’a destek çağrısı yapmıştı.

Şengüleç ve Akpınar Mahallesi esnafının çağrısına kulak veren Doğanay, projenin bir takım eksikleri olması nedeniyle geciktiğini, ihalesinin yapılarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda değerlendirme sürecinde olduğunu söyledi.

“ELİ KULAĞINDADIR”

Konu ile ilgili bilgi veren AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, söz konusu proje için AK Parti milletvekilleriyle birlikte çalışma yürüttüklerini ifade ederek, “Başta milletvekillerimiz olmak kaydıyla şahsım, hemen karşımızda bulunan bu alan ile ilgili yapılan basın açıklamasını ve burada yapmış oldukları çağrıyı gördüm, biliyorum. Muhtarımızın kendisine de daha önce söyledim. İnşallah yakın bir süreç içerisinde buradaki çalışma sonuçlanır. O sonuçlanan çalışmada buraya, Bolu Belediyesi’ne gelir. Belediye de üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek çalışmalara başlar. Bazı şeyler bazen gecikebilir. Millet bahçesi de gecikti biraz. Neden gecikti? Gecikme sebebi; bizim projeye müdahilliğimiz vardı. Çünkü eksikler vardı bizim gördüğümüz kadarıyla, söyledik. Eksiklerin giderilmesi noktasında yine milletvekillerimizle birlikte Çevre Şehircilik Bakanlığına gittik, eksikleri söyledik. Bir defa çalışma yapılacak. Bu çalışma güzel olmalı, kapsamlı olmalı” diye konuştu.

“İHALE YAPILDI, DEĞERLENDİRME SAFHASINDA”

Doğanay, Bolu’nun yaşanılabilir bir şehir olması için çaba gösterdiklerinin altını çizerek, “İhalemiz yapıldı, Şuan değerlendirme safhasında. Dolayısıyla yapılacak olan yatırım, Bolu’ya yapılacak olan bir yatırımdır. Bolu’daki insanların faydalanacağı bir yatırımdır. Böyle bakmak lazım. Onun için ben buradan Akpınar Mahallesi Muhtarımıza da sesleniyorum; eli kulağındadır. İnşallah çok yakın zaman içinde olur, gelir başlar güzelleşir. Bolu güzelleşir, Bolu’nun yaşanabilecek bir şehir noktasında AK Parti olarak biz elbette elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çünkü siyasilerin sorumluluğu, bulundukları makamları farklı güçler için kullanmak için değildir. Siyasilerin sorumluluğu, şehirlerin sorumluluğu seçilmişlerin sorumluluğu yaşanılabilir bir şehir getirebilmek için çaba sarf etmektir. Bu milletvekillerimiz için de aynı, şahsım için de aynı. Bolu Belediye Başkanı için de aynı. Bu makamlar ve bulunduğumuz koltuklar insanlara zulmetme ve eziyet etme yeri değildir. Sorumluluğumuz icabı üzerimize düşen görevimizi yerine getireceğiz inşallah” sözlerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim