Kahve sektörünün, Türkiye ve Avrupa’da en önemli temsilcilerinden olan Espressolab, Rezidans 14’te açılan mağazasıyla Bolulu vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Haber: Oğuzhan Eke

Türkiye’nin en büyük 3. nesil kahve markası olan Espressolab, Bolu’da açılan mağazasıyla kahve severlere güzel anılar bırakmaya hazır. Paşaköy Mahallesi’nde bulunan Rezidans 14’te bulunan Espressolab Bolu, il protokolünün ziyaretleriyle açıldı. Hizmet sürecinin ilk gününde yoğun ilgi gören Espressolab Bolu, ürün çeşitliliğiyle de dikkat çekiyor. Mağazada müşterilere sunulan kahveler; Kolombiya, Brezilya, El Salvador, Guatemala, Honduras, Tanzanya, Kenya ve Etiyopya gibi ülkelerden üretilen kahve çekirdeklerinden elde ediliyor.

“122’NCİYİ BİZ AÇTIK”

Espressolab Bolu’yu hizmete açan FAY Yamaner Mücevher sahibi iş insanı Fatih Yamaner, “Yeni bir sektöre girme hayalimiz vardı eşimle beraber. Rezidans 14’te kendi işyerlerimizde gıda sektörüne girme kararımızı uygulamanın ve başarmanın; açılışını yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. Espressolab, kahve sektöründe yüzde 100 yerli ve milli olan ve bu başarıda olan tek firma diyebiliriz. Avrupa’nın en büyük kahve konsept mağazasına sahipler.  Türkiye’de 121 tane noktaları var, 122’nciyi de biz açtık” dedi.

“BİZİM AÇIK MUTFAĞIMIZ VAR”

Espressolab Bolu mağazasının açık mutfağı ile öne çıktığını ifade eden Yamaner, “Bizim Bolu özelinde bir farkımız var. Bizim açık mutfağımız var. Bolu bir gastronomi kenti. Biz de burada lezzetlerimizin hiçbirini donuk olarak değil, tamamen hijyenik bir ortamda kendimiz yapıyoruz. Dolayısıyla Bolu'dan ve şehir dışından gelen misafirlerimiz burada hem kahvelerini hem yiyeceklerini günlük olarak tatma fırsatı bulacaklar” ifadelerini kullandı.

“BOLU HALKI BİZİ FAZLASIYLA SEVMİŞ”

Yamaner, açılışa destek verenlere de teşekkür ederek, “Bugün görüyoruz ki Bolu halkı bizi fazlasıyla sevmiş. Bütün akrabalarımız, dostlar, sivil toplum kuruluşları… Hep beraberdik. Bugün bizi yalnız bırakmayan Valimize, Belediye Başkanımıza, üniversiteden Rektörümüze, Emniyet Müdürümüze, Jandarma Alay Komutanımıza… İzzet Baysal Vakfı hepsi burada. Ticaret Odası Meclis Başkanı ve üyelerimiz de yanımızda. Mutlu bir gün. Aynı zamanda Espressolab’in bu noktaya gelmesini sağlayan Esat Kocadağ da bizlerle beraber. Teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim