Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Muhammed Emin Demirkol ve yönetim ekibi, evde sağlık hizmeti alan hastaları evlerinde ziyaret ederek memnuniyet taraması yapıyor.

Bolu İl Sağlık Müdürünün koordinasyonunda bizzat kendisi, başkanları, başkan yardımcıları, şube müdürleri ve uzmanlarından oluşan yönetici ekipleriyle birlikte evde sağlık hizmeti alan hastaların evlerine giderek aldıkları evde sağlık hizmeti hakkındaki düşünceleri alıyor.

Demirkol, “Kurduğumuz 4 kişilik toplam 6 yönetim ekibimiz ile birlikte ilimizde evde sağlık hizmeti alan hastalarımızın memnuniyet taramalarını yapıyoruz. Evde aile bireyleri ile birlikte yaşayan veya kimsesiz, engelli, yaşlı, felçli, yatağa bağımlı, hayatını başkalarına bağımlı olarak devam ettiren bakıma muhtaç hastalarımızı evde ziyaret ediyoruz. Hastalarımızın ve yakınlarının memnuniyetleri ya da önerilerini konuşuyoruz. Bu sayede hem hastalarımız hem yakınları mutlu oluyor, bizler de evde sağlık hizmeti alanında hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek için yapılabilecek düzenlemeler konusunda fikirlerini alıyoruz.” dedi.

Bugüne kadar 220 hastayı ziyaret ettiklerini ve evde sağlık hizmeti alan hasta ziyaretlerinin aralık vermeden devam edeceğini belirten Demirkol, “Evde sağlık hizmetine ihtiyacı olanlar 444 38 33 numaralı telefonu arayarak bizlere ulaşabilirler.” dedi.

Editör: TE Bilisim