Evde Sağlık Hizmeti, evde sağlık hizmetine ihtiyacı olan bireylerin evinde ve aile ortamında; muayene, tetkik, tahlil, tedavi, tıbbi bakım ve rehabilitasyonlarının sağlanmasının yanı sıra, hasta ve aile bireylerine sosyal ve psikolojik destek hizmetlerinin bir bütün olarak verilmesidir. Hastaları ile uzun süredir bir aile ortamını paylaşan ekipler ile hizmet alan hastalar arasında güvenli ve sevgi dolu bir bağ oluştuğunun göstergesi geçtiğimiz günlerde yaşandı.

Bolu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Ekibi, 18 aydır hizmet götürdüğü hastaları Nuri Biçer’in doğum günü için sürpriz hazırladı.

2016 yılının Ocak ayından beri evde sağlık hizmeti verilen Nuri Biçer, Evde Sağlık Hizmetleri ekibinin hazırladığı sürpriz doğum günü kutlaması ile yeni yaşını kutladı.

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Ekibinin hazırladığı sürpriz karşısında çok mutlu olan Nuri Biçer; “Evde Sağlık Hizmeti ekipleri iyi günde kötü günde yanımızda. Kendilerine bana yaşattıkları bu mutluluk için çok teşekkürler.” diyerek duygularını dile getirdi. ​

Editör: TE Bilisim