Bolu’da farklı kurum ve kuruluşları ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanlığı Eski Bakan Yardımcısı Fatih Metin, istişarelerde bulundu.

Haber: Oğuzhan Eke

Tarım ve Orman Bakanlığı Eski Bakan Yardımcısı Fatih Metin, görevinden ayrılmasının ardından Bolu’daki çalışmaları ağırlık verdi. Metin, farklı günlerde düzenlenen etkinliklerde vatandaşlarla ve kent protokolü ile bir araya gelerek, sıcak görüntüler verdi.

LOKMA DAĞITILDI

Fatih Metin, AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen lokma dağıtımına eşlik etti. Lokma dağıtımında Adana’daki Gençlik Şöleni programında dönerken yaşanan kazada hayatını kaybeden Sude Akkuş, İlayda Karakoca ve Ömer Faruk Küçük yâd edildi.

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Metin, beraberindeki AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay ile Bolu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’nin davetine icabet etti. Burada muhtarlar dinlenerek, istişarede bulunuldu.

TARIM FUARINA KATILDI

Bolu’da 4’üncüsü düzenlenen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na da kalabalık bir katılım gerçekleştirildi. Onlarca kurumun ve işletmenin stantlarının olduğu alanda ziyaretlerde bulunan Metin, tarım stantlarına yoğun ilgi gösterdi. O anları sosyal medya hesabından, “Çiftçilerimiz ve esnafımız için bolluk ve berekete vesile olsun inşallah” ifadeleriyle paylaştı.

Ayrıca, jandarma ve polis ekipleri tarafından kurulan stantları da ziyaret ederek başarılar ve kolaylıklar diledi.

Editör: TE Bilisim