Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin Köroğlu TV ve Köroğlu Gazetesine ziyarette bulundu. Genel Yayın Yönetmeni Ercan Gülen ve Köroğlu TV ve Köroğlu Gazetesi çalışanları ile bir araya geldi.  Metin; “ Çok takdir ettiğim; ilkeli yayıncılık anlayışınız var. Bolu halkına gerek televizyon gerek gazeteniz üzerinden ulaştık” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin beraberinde AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ ve Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ile birlikte Köroğlu TV ve Köroğlu Gazetesine ziyaret etti.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i Köroğlu TV ve Köroğlu Gazetesi Genel Müdürü Ahmet Gülen, Köroğlu Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Burhan Yeşiltaş karşıladı.

“BURADA GÜZEL HATIRALAR BIRAKTIK”

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin ziyarette yaptığı konuşmasında Köroğlu TV ve Köroğlu Gazetesinin , ilkeli yayıncılık anlayışı olduğunun altını çizerek; “Siyasi hayatıma başladığım günden bu güne kadar düzenli olarak ziyaret ettiğim, her geldiğimde güzel hatıralar bıraktığım bir mekandayız. Buraya geldiğim zaman anılarım canlandı. İl Yönetim Kurulu üyesi olarak başladım, il başkanı, milletvekili ve ardından bakan yardımcılıkları görevleri ile genel ve yerel seçimlerde burada güzel hatıralar bıraktık.

“İLKELİ YAYINCILIK ANLAYIŞINIZ VAR”

Hala çok takdir ettiğim; ilkeli yayıncılık anlayışınız var. Herkese karşı tarafsız olarak sağ olun bize de bu kapıları açtınız. Bolu halkına gerek televizyon gerek gazeteniz üzerinden ulaştık. Projelerimizi, hizmetlerimizi anlatma imkanı bulduk. Bir Bolu ziyareti yaptık. Sağ olsun il başkanımız, milletvekilimiz, merkez ilçe başkanımız, kadın kolları başkanımız, gençlik kolları başkanımız, belediye meclisi ve il genel meclisi üyesi arkadaşlarımızla ziyaretler yapıyoruz. Bu kapsamda da sizleri ziyaret etmeyi arzu ettik. Sizlerin düşünceleriz, bizim için her zaman değerli. Bolu’nun geleceği hakkında istişare edelim dedik. Burada çok anı var. Çok güzel programlarımız oldu. İnşallah yine yaparız” ifadelerini kullandı.

“SÜREÇ GEÇTİKTEN SONRA İNŞALLAH PROGRAMLAR YAPARIZ”

Genel Yayın Yönetmeni Ercan Gülen, pandemi sürecinin herkesi etkilediğini belirterek; “Pandemi süreci herkesi olduğu gibi bizi de etkiledi. Süreç geçtikten sonra inşallah programlar yaparız. Aslında ihtiyacımız var; süreç ile ilgili birinci ağızlardan açıklama yapılması konusunda. Bolu yerelinde baktığımız zaman, birinci ağızdan bilgi alınması gerekiyor. Çünkü orada oluşan bir güven atmosferi var. Bilgi, oradan geldiği zaman insanların itimadı daha fazla oluyor” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim