Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, seçim çalışmaları için gittiği Sağlık Mahallesi’nde ev ev dolaşarak destek istedi. Metin, mahalle sakinlerine 2 müjde birden verdi. Metin, hemşeri grupları için sosyal tesis ile ihtiyaç sahibi öğrenciler için etüt merkezi yapacaklarını müjdeledi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Cumhur İttifakı seçim çalışmalarını Sağlık Mahallesi’nde sürdürdü. Sağlık Mahallesi’nde Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, lehine adaylıktan çekilen MHP’li İbrahim Doğan, İl Başkanı Nurettin Doğanay ve AK Parti-MHP’li teşkilatları ile birlikte kapı kapı dolaşarak destek istedi. Mahalle sakinleri, Cumhur İttifakı adayı Fatih Metin’i evlerine davet ederek desteklerini iletti. Metin ise Yıldırım ve Önal ailelerinin davetini geri çeviremeyerek, kahvelerini içti.

Metin, burada yaptığı açıklamada, Sağlık Mahallesi’ni önümüzdeki dönemde daha da geliştireceklerini söyledi. Sağlık Mahallesi’ni baştan aşağı elden geçireceklerini ve çiçek gibi yapacaklarını belirten Metin, ayrıca mahalleye sosyal tesis ve etüt merkezi sözü de verdi. Sağlık Mahallesi’nin farklı hemşeri gruplarını barındırdığına dikkat çeken Metin, “Önümüzdeki dönemde burada özellikle hemşeri gruplarının istediği, hemşerilerimizin sosyal anlamda bir araya gelecekleri yer problemi vardı. Onu da tek tek hallediyoruz. İnşallah bu birlikteliği, bu dayanışmayı, bir ve beraber olmayı sağlayacak tesisleri de Sağlık Mahallesi’ne kazandıracağız.” dedi. İhtiyaç sahibi öğrencileri de unutmadıklarını ifade eden Metin, “Sağlık Mahallesi’nde okuyan, şehir merkezine gidip gelmekte zorlanan ve ihtiyaç sahibi olan bütün kardeşlerimize için etüt merkezi açacağız. Burada Sağlık Merkezi’nde önemli etüt merkezini de, hatta merkezlerini de inşallah kazandıracağız.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim