Geleneksel hale gelen ve bu yıl 8’incisi gerçekleşen  ‘Fay Yamaner Geleneksel Fırsat Günleri’ geçen yıl Çanakkale’de açılan yeni şubesi ve Bolu’da aynı anda başladı. FAY Yamaner Mücevher Mağazalar Genel Müdürü Hakan Doğan; “En güncel ve trend marka takılar, altın ve pırlanta koleksiyonları dünyaca ünlü saat ve marka takı koleksiyonları fırsat fiyatlarıyla müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır. Tüm misafirlerimizi bu fırsattan faydalanmak için mağazalarımıza bekliyoruz” dedi.

Haber: Aslı Akış-Burhan Yeşiltaş

“Fay Yamaner Geleneksel Fırsat Günleri” Bolu Cadde ve 14 Burda AVM mağazaları ile  Çanakkale 17 Burda AVM mağazasında başladı. Yıllardır en özel altın ve pırlanta koleksiyonlarını güler yüzlü hizmet ve uygun fiyat garantisi ile müşterilerine sunan Fay Yamaner Mücevher otuz yılı aşan tecrübesi ile hem fark yaratıyor, hem de güven vermeye devam ediyor.

Her yıl olduğu gibi bu yılda özel süprizin olduğu  Fay Yamaner Mücevher’in Fırsat Günlerinde, Fay Yamaner Mücevher’in sosyal medya hesabı @fayyamaner takip ederek Geleneksel Fay Yamaner Fırsat Günleri ile ilgili bilgilere ulaşabilir “Altın Baget Yüzük” hediye çekilişine katılabilirsiniz.

“YILIN EN BÜYÜK İNDİRİMLERİ İLE BAŞLADI”

FAY Yamaner Mücevher Mağazalar Genel Müdürü Hakan Doğan, ‘Fay Yamaner’in 30 yılı aşan tecrübesi ile fark yaratmaya devam ettiğine dikkat çekerek, avantajlı fiyatlar, farklı modeller ile indirim fırsatı sunduklarını belirtti. Doğan; “Sekiz yıldır Bolu’nun yanı sıra Düzce gibi çevre illerde ve son yıllarda Çanakkale’de de büyük ilgi ile karşılanan “Fay Yamaner Geleneksel Fırsat Günleri” bu yıl da her zevke hitap eden yüzlerce model altın ve pırlanta tektaş, altın beştaş yüzük modellerinde yılın en büyük indirimleri ile başlıyor. Renkli taşlı tasarımlardan, vazgeçilmez klasik ürünlere; bileklik, kolye, yüzük gibi tüm altın ve pırlanta takı modellerinde yılın en büyük indirim fırsatını sunan Fay Yamaner Mücevher, 690 TL’den başlayan avantajlı fiyatlar ile dikkat çekiyor.” şeklinde konuştu.

“EN GÜNCEL VE TREND KOLEKSİYONLARIMIZI MÜŞTERİLERİMİZİN BEĞENİSİNE SUNDUK”

Doğan, kampanya kapsamında en günce marka takılar, saatler, altın ve pırlanta koleksiyonlarının müşteri beğenisine sunulduğuna vurgu yaparak; “Bu yıl sekizincisini düzenlediğimiz fırsat günleri kampanyamız geçen yıl olduğu gibi 1 Ekim Cumartesi günü Bolu ve Çanakkale’deki tüm mağazalarımızda aynı anda başlamış bulunmaktadır. Kampanyamızda marka, ürün ayrımı olmaksızın en güncel ve trend marka takılar, altın ve pırlanta koleksiyonları dünyaca ünlü saat ve marka takı koleksiyonları fırsat fiyatlarıyla müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır.” dedi.

“BU FIRSATI KAÇIRMAYIN!”

Önceki yıllarda da fırsat günlerine gösterilen yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren FAY Yamaner Mücevher Mağazalar Genel Müdürü Hakan Doğan; “Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda hem mağazalarımızın bulunduğu Çanakkale ve Bolu misafirlerimizden hem de çevre illerimizden yoğun ilgiyle karşılaştık. Mağazamızı ziyaret eden misafirlerimize teşekkür ediyoruz şimdiden. Henüz bizi ziyaret edememiş misafirlerimize de bu fırsat fiyatlarıyla faydalanabilmeleri için mağazalarımızı ziyaret etmelerini bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

“KAMPANYADAN YARARLANMAK İSTEYEN HERKESİ BEKLİYORUZ”

Doğan, Fay Yamaner Geleneksel Fırsat Günleri kampanyası boyunca müşterilerinin kampanyaya katılabileceği bilgisini de paylaşarak; “Fay Yamaner sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilirler. Kampanyayla alakalı, bu kampanyamız süreçleriyle ilgili yakinen bilgi edinebilirler. Aynı zamanda şuanda orada gerçekleşecek olan çekilişe katılarak altın baget yüzük kazanma şansına da sahip olabilirler. Fırsat günleri boyunca cadde mağazamız Pazar günü, Çanakkale ve Bolu’daki AVM mağazalarımızda haftanın 7 günü akşam 22.00’a kadar hizmet vermeye devam edeceklerdir. Tüm misafirlerimizi bu fırsattan faydalanmak için mağazalarımıza bekliyoruz.” diye konuştu.

Cetaş, Arpaş gibi Türkiye’nin en büyük kuyumculuk markalarını, Dünya’nın en büyük mücevher markalarından Swarovski’yi; Guess, Armani, Versace, Lacoste gibi en trend moda marklarının saat, takı ve aksesuarlarını Fay Yamaner Mücevher’in İzzet Baysal Caddesi, 14 Burda AVM’deki iki mağazası ve Çanakkale 17 Burda AVM’deki mağazalarında bulabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim