Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Mayıs ayı Belediye Meclisi ikinci birleşimde istifa eden Feridun Yılmaz konusunda açıklık getirdi. Özcan; “Feridun Yılmaz bizim dostumuzdur. Buradan kimseye ekmek çıkmaz” dedi.

Haber: ASLI AKIŞ

Bolu Belediyesi Mayıs ayı ikinci oturumu bolu belediye başkanı Tanju Özcan başkanlığında belediye meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda başkan Özcan kamuoyunca iki gündür istifası konuşulan fen işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Feridun Yılmaz hakkında açıklamada bulundu.

Başkan Özcan; “Feridun Yılmaz özel sebeplerinden dolayı istifasını iletti. Biz de kabul ettik. Bunun altında kimse bir şey aramasın. Feridun Yılmaz benim çocukluğumdan beri arkadaşım. Belediye başkanlığına seçildiğimden bu yana yol yürüdüğüm yakın arkadaşım. İlk etapta da bu görevi Feridun bey isteyerek kabul etmedi. Hizmetleri için ben kendisine teşekkür ederim. Gecesini gündüzüne katarak çalışmıştır. Kendisiyle iş dışında bir tartışmamız olmamıştır. İstifası tamamen özel sebeplerine istinaden olmuştur. Feridun yılmaz benim dostumdur. Bunun altında kimse bir şey aramasın. Buradan kimseye ekmek çıkmaz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim