Tiyatro Festivali’nin 3’üncü gününde “İyi Kötü Çirkin” adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Oyunculuğunu Erdem Baş, Hakan Bulut, Ersin Korkut ve Eray Yasin Işık’ın yaptığı oyun izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı.

Bolu Belediyesi’nin 27 Mart Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamda bir ilke imza atarak bu yıl birincisini düzenlediği “Tiyatro Festivali”nin 3’üncü günü geride kaldı.

İYİ KÖTÜ ÇİRKİN TAM NOT ALDI

Festival kapsamında dün akşam Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde perde “İyi Kötü Çirkin” adlı oyun için açıldı. Oyunculuğunu Erdem Baş, Hakan Bulut, Ersin Korkut ve Eray Yasin Işık’ın yaptığı “İyi Kötü Çirkin” adlı tiyatro gösterisi 2 saat sürdü. Başarılı tiyatrocular, iki bölümden oluşan oyunda, sahne performansları ile Bolu sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattılar. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan da Bolulu sanatseverleri kahkaha krizine sokan oyun sonrası sahneye çıkarak, ünlü isimlere çiçek ve teşekkür plaketi takdim etti.

5 gün sürecek festival etkinlikleri kapsamında bu akşam (30 Mart Çarşamba) ünlü sanatçılar Oya Başar ve Begüm Birgören’in sahne alacağı “Plastik Aşklar” adlı tiyatro gösterisi sergilenecek.

Editör: TE Bilisim