Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. liginde namağlup yoluna devam eden Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı ligdeki 6. galibiyetini İstanbul'dan alarak liderlik koltuğuna yerleşti. Yeşil-beyazlılar, Küçük Yalıspor’u 3-0 geçerek 6.galibiyetini aldı.

İlk 5 maçını kayıpsız geçen yeşil-beyazlılar İstanbul ekiplerinden Küçük Yalıspor ile deplasmanda karşılaştı. Rakibine oranla maçta üstünlüğünü ortaya koyan Filenin Sultanları, 3 sette de zorlanmadı.

İlk seti 25-19 önde tamamlayan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı, 2. seti de aynı skorla kazanmasını bildi. Son sette daha rahat bir oyun ortaya koyan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı bu seti de 25-13 gibi farklı bir skorla kazanarak çok önemli bir galibiyet elde etti.

Ligin güçlü ekiplerinden Sarıyer Belediyesinin, Kale 1957 Spor'a sahasında yenilmesi ile birlikte yeşil-beyazlılar 1 puan farkla liderlik koltuğuna oturdu.

Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı önümüzdeki hafta 17 Temmuz Spor Salonunda Sarıyer Belediyesini konuk edecek. Zirveyi yakından ilgilendirecek mücadele saat 15.00'de başlayacak.

 

 

Editör: TE Bilisim