Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Liginde Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı İzmir'den de galibiyetle döndü. Yeşil-beyazlılar, İzmir Büyük Şehir Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek 4’te 4 yaptı.

Bu sezon daha mütevazi bütçeli bir kadro kuran ancak yaptıkları başarılı transferlerle ve iyi bir hazırlık dönemi geçirerek lige süper bir başlangıç yapan filenin sultanları ligde dolu dizgin yoluna devam ediyorlar. İlk üç maçını kazanarak lige galibiyetlerle başlayan yeşil-beyazlılar çıktıkları İzmir deplasmanından yine zaferle dönmeyi başardılar.

İzmir Vestel Venüs Spor Kompleksinde İzmir Büyük Şehir Belediyespor ile karşılaşan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ilk seti 25-20 kazanmayı bildi.  Oldukça çekişmeli geçen 2. Seti 25-23 kaybeden yeşil-beyazlılar 3. Sette rakibini adeta sahadan sildi. Bu seti 25-16 kazanan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı yine çekişmeli geçen son seti de 25-23 kazanarak önemli bir galibiyete imza atmayı başardı.

Bu sonuçla Bolu Belediyespor galibiyet serisinin sürdürürken, gözünü önümüzdeki hafta oynayacağı zorlu maça dikti.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ligdeki 5. maçını 10 Kasım 2019 Pazar günü 17 Temmuz spor salonunda Çanakkale Belediyesi ile oynayacak.

Editör: TE Bilisim