Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin değişik fakültelerine eğitim alan öğrenciler, yoğun başlayan final haftasında Narven’de keyifli bir gün geçirdi.

 

Türk Ocakları Bolu Şubesi tarafından Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin değişik fakültelerinde eğitim gören öğrenciler için yoğun başlayan final haftasında düzenlenen geceye Narven ev sahipliği yaptı. Narven Termal Kasaba’da gerçekleştirilen organizasyonda öğrenciler eğlenceli vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Türk Ocakları Bolu Şube Başkanı Yard. Doç. Dr. Hamdi Zenginbal, gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Gönüllü olarak öğrencilerimize destek olduğumuz faaliyetlerimize katkılarından ötürü Narven A.Ş. Genel Müdür’ü Serdar Yıldız’a çok teşekkür ediyorum. Narven sadece Bolu için değil, Türkiye için büyük bir nimet. Çünkü bu konforda bir tesis yok. Özellikle İstanbul ve Ankara’da yoğun iş hayatında çalışan insanların doğanın içinde tatil yaparak, şehir stresini giderebileceği ender yerlerden biri. Narven, ticari kaygı gözetmeksizin herkesin konforunu düşünmüş. Narven’i en ince detayına kadar düşünerek tasarlayan, hayata geçiren herkese sonsuz teşekkür ediyorum.”

Bolu Türk Ocağı Gençlik Kolları mensubu, AİBÜ Tıp Fakültesi öğrencisi Sefa Öğütlüoğlu, moral gecesine yaptığı ev sahipliğinden dolayı Narven yetkililerine teşekkür ederek, “Narven herkesin gelip görmesi gereken muhteşem bir kaplıca. Sadece Bolu için Türkiye için değil, yurt dışında misafirleri ağırlayabilecek muhteşem bir ortam” diye konuştu.

AİBÜ Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde okuyan Fatma Nur Şahin ise,” Narven’e ilk defa geliyorum. İki metropol arasında dinlenmek için yapılmış çok güzel bir yer. Tesisi gezme olanağımız oldu. Çok beğendik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

İftar yemeği ile başlayan moral gecesi, öğrencilerin SPA alanlarında dinlenmeleri ve havuzlarda eğlenceli vakit geçirmeleri ile son buldu.

Editör: TE Bilisim