İzmir Ege Üniversitesi Eğitim Kampüsünde 5 yıl önce öğrenciler arasında çıkan kavgada öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda anıldı.

 Haber: Aslı Akış

 İzzet Baysal Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen programa Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Fatih Bozkurt, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Meclis Üyeleri ve Bolu Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu, Teşkilatları ve vatandaşlar katıldı.

Bolu Ülkü Ocakları, 20 Şubat 2015 tarihinde, İzmir Ege Üniversitesi Eğitim Kampüsünde, terör örgütü mensuplarınca Şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu şehadetinin 5. yılında anmak üzere program düzenledi.

 Program Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından, “Üniversitelerde terör ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu” video belgesel gösterimi, Ortaöğretim Birim Başkan Vekili Halim Akça’nın konuşması ve Orta öğretim Teşkilatı’nın şiir sunumu ile devam etti. Programda son olarak Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül konuşma yaptı.

“BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ”

Akgül, vatanı her türlü haine karşı sonuna kadar müdafaa etmeye yeminli olduklarının altını çizerek; “Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimiz çözüm süreci denen safsatanın palazlandırdığı hainlere, eşkiyalara, vatan hainlerine karşı, vatanını, bayrağını, okulunu, eğitim hakkını müdafaa ederken kalleşçe şehit edilmiştir. 50 yıl önce ilk şehidimiz Ruhi Kılıçkıran’dan, son şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na bu dava uğruna şehit verdiğimiz tüm ülküdaşlarımızı rahmetle ve minnetle yad ediyoruz. Bizler onların yolunda gerekirse bu dava uğruna bu vatan uğruna bu bayrak uğruna seve seve can verir ama bir ölür bin diriliriz. Bizler Fırat kardeşimizin emanetine, onun mücadelesine sahip çıkarak bu bayrağı daha yükseklere taşımaya ve bu vatanı her türlü haine karşı sonuna kadar müdafaa etmeye yeminliyiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim