Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor, TFF 1’inci ligin 32’inci haftasında kendi sahasında Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geldi. Boluspor maçın İlk yarısını 1-0 geride kapattığı karşılaşmada Şanlıurfaspor’a 2-0 mağlup oldu. Boluspor aldığı mağlubiyetle 50 puanda kaldı.

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa, Şanlıurfaspor karşısına; Melih, Umut, Ramazan, Alim, Furkan, Özgür, Kadir, Santos, Akabueze, Guido, Poepon on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Sabri, Renato, Abdülkadir, Musa Sinan, Hakan, Jansen, Burak yer aldı.

Şanlıurfaspor ise Boluspor karşısına; Sinan, İzzet, Cemil, Soro, Caner, Abdulaziz, Hüseyin, Kağan, Atiemwen, Halil, Banahane on biri ile çıktı

Deneyimli teknik adam Fuat Çapa, geçtiğimiz hafta Adana Demirspor ile oynanan maçtaki kadroyu bozmadı.

İLK CİDDİ ATAK BOLUSPOR’DAN

Karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Oyunun ilk dakikalarında Boluspor, Şanlıurfaspor’a oranla topa daha çok sahip olan taraf oldu. Maçın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Boluspor ilk ciddi atağını maçın 18’inci dakikasında geliştirdi. Ani gelişen atakta Bentley, bekletmeden ceza sahasına ortaladı. Poepon’in köşeye giden topunu kaleci Sinan kontrol etti. Boluspor, 29’uncu dakikada zorunlu değişikliğe gitti, sakatlanan Furkan’ın yerine Abdülkadir oyuna girdi.

ŞANLIURFASPOR GOLÜ BULDU

Şanlıurfaspor maçın 36’ıncı dakikasında golü buldu. Ani gelişen Şanlıurfaspor atağında Banahane, Boluspor defansından sıyrılıp topu filelere gönderdi. Şanlıurfaspor bu golle Boluspor karşısında 1-0 öne geçti. İlk yarının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. İlk yarı Şanlıurfaspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

JANSEN OYUNDA

İkinci yarıya Şanlıurfaspor’un vuruşu ile başlandı. İkinci yarıya Boluspor oyuncu değişikliği ile başladı. Anco Jansen oyuna girdi, Kadir oyundan çıktı. İkinci yarıda Boluspor oyunu Şanlıurfaspor kalesine yıktı. Boluspor’da maçın 66’ıncı dakikasında Abdülkadir sarı kart gördü. Boluspor son oyuncu değişikliğini 74’üncü dakikada yaptı. Musa Sinan oyuna girdi, Özgür oyundan çıktı.

FARK 2’YE ÇIKTI

Şanlıurfaspor maçın 79’uncu dakikasında 2’inci golü buldu. Yapılan ortaya kafa ile vuran Abdülaziz topu ağlara gönderdi. Maçın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca Boluspor, Şanlıurfaspor’a 2-0 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar, rakiplerinin puan kaybettiği haftada büyük fırsat tepti. Boluspor ligin 33’üncü haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak.

Editör: TE Bilisim