Bolu'da dün başlayan 'Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarları'nda Bolu Belediyesi açtığı iki stantla vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Dev fuarı bugün ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Bolu fuarlar ve festivaller şehri olmalı. Önümüzdeki yıllarda Bolu'da çok daha güzel fuarlar tertip edeceğiz. Bununla ilgili çalışmaları da en kısa zamanda tamamlayacağız" dedi.

Bolu’da 25-28 Nisan tarihleri arasında Expolife Fuarcılık tarafından Kalıcı Konutlar’da düzenlenen “Bolu Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı” başladı.

Tarım sektöründeki yeni teknolojilerin ve sarı dışı çalışmaların tanıtılarak ürün bazda alıcıların ve satıcıların buluşturan dev fuarda Bolu Belediyesi’de açılan iki stantla yerini aldı. Açılan stantlarda Park ve Bahçeler Müdürlüğü kendi üretimleri olan yerli tohumlardan üretilen fideleri, peyzaj süs bitkilerini ve yine belediyenin bünyesinde yapılan park ve bahçe mobilyalarının tanıtımını yaparken; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ise Bolu’nun geçmişine ışıt tutan basılı kültür yayınlarını Bolulularla buluşturdu. Fuara katılanlar ise Bolu Belediyesi stantlarına yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Özcan fuarı gezdi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Expolife Bolu Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı bugün öğleden sonra ziyaret etti. Başkan Özcan, İstanbul’da Marmara Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı’na katıldığı için bir gün gecikmeli gerçekleşen fuar ziyaretinde tüm stantları dolaşarak, ürünler hakkında bilgiler aldı. Özcan, yoğun ilgi gördüğü fuar ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Dün Türkiye Marmara Belediyeler Birliği’nin Genel Kurulu’nda olduğum için fuar açılışına katılamamıştım. Bugün burayı ziyaret etmek istedim. Vatandaşımızın yoğun bir teveccühü olduğunu görmek bizi mutlu etti. Tabi Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü’müzün stantlarına da yoğun ilgi olduğunu duymak bizleri memnun etti. Hep söylüyoruz; Bolu fuarlar ve festivaller şehri olmalı. Fuar alanımız arzu ettiğimiz kadar büyük olmasa da ciddi ilgi ve alaka olması bizim ruhsalımızı güçlendiriyor. Önümüzdeki yıllarda Bolu’da çok daha güzel fuarlar tertip edeceğiz. Bununla ilgili çalışmaları da en kısa zamanda tamamlayacağız.” dedi.

Editör: TE Bilisim