Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor son çalışmasında tesislere giden Boluspor taraftarı antrenman sonrasında futbolcular teknik heyet ve yöneticilerle bir araya geldiler. Meşaleler ve marşlarla Boluspor tesisleri bayram yerine çevrilirken, oyuncuların duygulandıkları gözlendi.

Play-Off serisinin ikinci maçında kendi sahasında Göztepe ile karşılaşmaya hazırlanan Boluspor’a taraftardan destek geldi. 29 Mayıs Pazartesi günü tarihinin en önemli maçlarından birine çıkmaya hazırlanan Boluspor’da, taraftarlar Karaçayır’a akın etti.

Yaklaşık 300 taraftarın ve Boluspor Yönetim Kurulu’nun tam kadro izlediği antrenmanın ardından Boluspor tribün liderleri sahaya inerek oyunculardan galibiyet sözü istedi.

“PAZARTESİ GÜNÜ BÜTÜN YÜREĞİNİZİ, VARINIZI, YOĞUNUZU ORTAYA KOYUN”

Yarenler Grubu Tribün lideri Yasin Yurdakul yaptığı konuşmada, sezon başından bu yana iyi ve kötü günlerinin birlikte geçtiğini sözlerine ekleyerek; “ Size geldik. Her zaman geliyoruz. Arma bizim, forma bizim. Bir hedefimiz vardı, hedefe ulaştık. Bir üst kademeye geldik. Yukarı da Allah var. Bu sene Süper Lige çıkacağız. Çıkamaz isek canınız sağ olsun. Bize bu heyecanı yaşattığınız ya Allah razı olsun. Pazartesi günü bütün yüreğinizi, varınızı, yoğunuzu ortaya koyun. Bizim için, şehir için. Sizden tek ricamız şu arma için, forma için, bizim için, yönetim için oynayın.”

“SONUNA KADAR İNANIYORUZ”

Yarenler Grubu Tribün liderlerinden Ahmet Kırcalı ise, “ Bugün buraya size destek olmak için geldik. Başaramayacağınız hiçbir şey yok. Sadece söz istiyoruz. Mücadele edin yeter. Siz bunu başaracaksınız biz buna inanıyoruz. Sonuna kadar inanıyoruz.”

“HER ŞEYİMİZLE SÖZ VERİYORUM”

Tribün liderlerinin ardından söz alan takım kaptanı Andre Santos ise, “ Buraya geldiğiniz için çok teşekkürler. Fikirlerimiz, düşüncelerimiz sizlerle aynı. Dediğiniz gibi de olacak. Her şeyimizle sahada olacağız. Pazartesi günü bu antrenmanda gördüğünüzden çok daha fazlasını sahada vereceğiz, söz veriyoruz sizlere. Sonuç ne olursa olsun, en sonunda çıkarmıyız, çıkmazmıyız bilmiyoruz ama mücadele edeceğimize, koşacağımıza her şeyimizle söz veriyorum. Sadece bugün değil, tüm sezon gösterdiğiniz destek için teşekkürler. Takım arkadaşlarım ve kulüp adına tekrar teşekkür ediyorum.”

“YÜREKLERİYLE SAHAYA ÇIKSINLAR, MÜCADELE ETSİNLER”

Santos’un ardından konuşan Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa ise, “Bizi sadece iyi günde değil, mağlup olduğumuzda da tribüne çağıran sizlerdiniz. Bu statta sezonun son maçını oynayacağız. Ama burada son idmanı yapmayacağız. Bunun bilinciyle sahaya çıkacağız. Herkes maça odaklandı. Bizde sizin söylediğiniz şeyleri söyledik. Sadece yürekleriyle sahaya çıksınlar, mücadele etsinler. Çünkü biz bu ligin en çok mücadele eden ikinci takımıyız. Bizim için 2-0’lık skor çok ta aşılmayacak bir skor değil.”

“BU TAKIM KARAKTERLİ, ŞEREFLİ BİR TAKIM”

Teknik direktör Fuat Çapa’nın ardından son olarak söz alan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı ise şunları dile getirdi: “ Maçtan bir gün önce takıma moral ve destek vermeniz bizi çok mutlu etti. Bu sene aslında hedeflerde buralar yoktu. Teknik heyetimizle konuştuk. 2–3 yıl hesap yaptık. Bu sene bu takım bizi buraya getirdi. Oynayacağımız maç çok önemli. Maçta her şey olabilir. Belki kalmayabiliriz. Bu takım karakterli, şerefli bir takım. Boluspor’da defalarca görev aldım. İlk defa böyle karakterli bir oyuncu grubuyla çalıştım.”

Editör: TE Bilisim