Tuzlaspor deplasmanına sıkıntılı giden Boluspor ikinci yarıda oynadığı 4 karşılaşmadan galibiyet alamayıp sıkıntılı bir sürece girmişti. Kırmızı beyazlı temsilcimiz deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Tuzlaspor’a karşı sonucu merakla beklenen karşılaşmada haftalar sonra galibiyet alarak derin bir nefes aldı.

Boluspor ligin 22. haftasında 450 dakika sonra galip gelme başarısını gösterdi. Lig fikstüründe ilk 5 haftada ligin güçlü ekipleri ile karşı karşıya gelen temsilcimiz ikinci yarının ilk 4 haftasında 3 puanla tanışamamıştı. Rakip Tuzlaspor ise devre arasına flaş transferlerle kadrosunu güçlendirip şampiyonluğu isteyen bir ekip olmuştu.

Yeni transferlerle uyum sorunu aşmak isteyen ve yeni transferleri kadrosuna takviye yapan Boluspor ikinci yarının 4 haftasında istediği sonuçları bir türlü alamadı. Kırmızı beyazlı temsilcimiz ikinci yarının 22.haftasında zorlu Tuzlaspor deplasmanında sahaya çıkarken oynadığı oyunla dikkat çekti. Rakibine pozisyon vermeyip galibiyeti ne kadar çok istediğini de göstermiş oldu.

Spor toto 1.ligde 360 dakika galibiyet hasreti çeken kırmızı beyazlılar 450 dakika sonra Aykut Demir ile galibiyete uzanmayı bildi. Küme düşme sıkıntısı yaşayan temsilcimiz zorlu Tuzlaspor karşısında aldığı üç puanla en yakın rakibine 3 puan fark açarak biraz rahatlamış oldu.

Editör: TE Bilisim