1 Şubat 2019 itibariyle ilimizdeki faaliyetini sonlandıracak olan Basın İlan Kurumu (BİK) Bolu Şubesi için veda yemeği düzenlendi. Bolu basını, Basın İlan Kurumu Bolu Şubesi'nin Ankara'ya bağlanması ile şehirden ayrılacak olan kurum çalışanlarına veda etti.

 Haber: ASLI AKIŞ

 Hampton by Hilton Otel’de düzenlenen veda yemeğine BİK Şube Müdürü Ümit Kızıltepe, BİK Şube Memuru Enes Şekerci, Köroğlu Gazetesi, Olay Gündem Gazetesi, Bolu Takip Gazetesi ve Bolu Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri katıldı.

2014 yılı Aralık ayından beri ilimizde faaliyet gösteren Basın İlan Kurumu (BİK) Bolu Şubesi ilimizdeki faaliyetlerini sona erdirdi. Yaklaşık 4 yıl önce Bolu’da açılan Basın İlan Kurumu Bolu Şubesi, bölgeleri birleştirme kararı alınması ile beraber Ankara’ya taşınıyor. Kurum çalışanları ise yakın zamanda içinde Bolu’dan ayrılarak Ankara’ya taşınacak.

Yemekte Bolu basını adına konuşma yapan Olay Gündem Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Beykoz, “Özellikle 2016 yılında gazetelerin birleşmesi sürecinde BİK’in büyük katkısı oldu. Toplanmamızın ana nedeni Sevgili Ümit ve Enes beyin veda edecek olması. Basın İlan Kurumu’nun 4 yıl burada iyisi ile kötüsü ile günler geçirdik. Basın İlan Kurumu da küçülmeye giderek burayı kapatacak. Bu güne kadar arkadaşlarımızla sıkıntısız bir 4 yıl geçirdiğimize inanıyorum. Enes arkadaşımız çok yardımcı oldu bize. Ümit bey aileden biri gibi oldu. Burada sizinle bir arada olmaktan çok mutluluk duyuyoruz. Basın İlan Kurumuna, yaptıkları çalışmaları ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Şube Müdürümüz Sayın Kızıltepe ve Şube Memurumuz Sayın Şekerciye bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyoruz” dedi.

BİK Şube Müdürü Kızıltepe, 5 yıllık çalışma süreleri içinde gazeteler ve personel ile çok iyi ilişkiler geliştirdiklerini belirterek, gazete yöneticilerine destekleri ve anlayışları dolayısıyla teşekkür etti.

Veda yemeğinin sonunda BİK Bolu Şube Müdürü Ümit Kızıltepe ve Memur Enes Şekerci’ye Bolu basını adına teşekkür plaketi verildi.

Editör: TE Bilisim