Bolu Gazeteciler Cemiyeti Üyesi gazeteciler tarafından 2017 yılında çekilen fotoğraflardan oluşan bir sergi düzenlendi.

Otoyol üzerinde faaliyet gösteren Highway Outlet AVM’de açılan serginin açılış törenine Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve gazeteciler katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Bolu Valisi Aydın Baruş, gazeteciliğin önemine vurgu yaptı. Baruş, “Tüm basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum.  İlimizdeki basın mensuplarının 2017 yılındaki çalışmalarının sergilendiği bu serginin hayırlı olmasının diliyorum. Basınımız bizim açımızdan çok önemli, çünkü vatandaşın gündemini sorunlarını takip etme anlamında kendilerinden son derece istifade ediyoruz. Bu çerçevede vatandaşımızın sorunlarına çözüm getirmek için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Bolu için yararlı işler üreten, tarafsız ve doğru gazetecilik adına çaba sarf eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Serginin hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Aydın Baruş’un konuşmasının ardından kurdele kesimi ile devam eden sergi açılışı, serginin gezilmesi ve ikramla sona erdi.

Editör: TE Bilisim