Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı tüm Gebe okulları, korona virüsü salgını nedeniyle eğitimlerine uzaktan eğitim şeklinde devam ediyor.

Dünyayı saran ve çok sayıda ölüme neden olan yeni tip korona virüs, herkesi olduğu gibi anne adaylarını da tedirgin ediyor. Küresel bir salgın haline gelen koronavirüs, hamilelik veya gebelik döneminde olan kadınları bir hayli endişelendirirken Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı tüm Gebe okullarında gebe eğitimleri online olarak yapılıyor.

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Dünya ve ülkemizin geçirdiği zorlu süreçte Bolu Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü olarak Gebelerimizin Yanındayız! Gebe Okulları ve Gebe Bilgilendirme Sınıflarımız bu süreçte de uzaktan eğitim şeklinde eğitimlerine devam edecektir. Gebelerimiz gebelik, doğum, lohusalık, bebek bakımı emzirme ile ilgili bilgileri uzaktan eğitim yöntemi ile online sınıflarda alabilecekler ve akıllarına takılan soruları eğitimcilerimize sorabileceklerdir." ifadelerine yer verdi

İLETİŞİM

Bolu Merkez Refika Baysal Sağlıklı Hayat Merkezi /Toplum Sağlık Merkezi Gebe Eğitim Sınıfı:  0 534 646 54 38

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi Gebe Okulu:  0374 218 06 67-Dahili 4402

Editör: TE Bilisim