Yeni Malatyaspor, Elazığspor'da forma giyen sağ kanat oyuncusu Cengizhan Akgün'ü sadece 500 bin TL karşılığında transfer ettiğini duyurdu.

2012 yılında uzun uğraşlar sonucu Boluspor’a kazandırılan Akgün, geçtiğimiz sezon Elazığspor’da yaptığı çıkışın ardından kulübüne 500 Bin Türk Lirası kazandırarak Süper Ligin yolunu tuttu.

GENÇ OYUNCU İLK OLARAK 2012 YILINDA KEŞFEDİLDİ

Cengizhan Akgün, ilk olarak 2012 yılında dönemin alt yapı antrenörlerinden Yılmaz Özen tarafından Zonguldak’ta izleyip rapor verildi. Ardından Kastamonu’da yapılan turnuvada Fatih Ateş, merhum Rasim Yılmazdemir ve İlker Yılmaz’ın izleyip oyuncunun ailesinin izni alınarak Boluspor’a kazandırıldı.

OSMAN NURİ IŞILAR 5 OYUNCUYU GENÇLERBİRLİĞİ’NE GÖTÜRDÜ

2012-2013 futbol sezonunda Boluspor Altyapı Koordinatörü Osman Nuri Işılar’ın, Gençlerbirliği ile anlaşmasının ardından Osman Nuri Işılar, Gençlerbirliği Altyapı Koordinatörlüğüne getirildi. Işılar, Cengiz Akgün’ün yanı sıra Mehmet Bektaş, Oğuzhan Çimen, Furkan Narin ve Serhat Acar’ı çok cüzi bir miktarda Gençlerbirliği alt yapısına götürdü.

5 OYUNCUDAN 3’Ü BÜYÜK ÇIKIŞ YAKALADI

Boluspor Altyapı Koordinatörü Osman Nuri Işılar’ın o dönem Gençlerbirliği’ne götürdüğü oyunculardan Cengizhan Akgün Yeni Malatyaspor ile anlaştı. Oğuzhan Çimen 1877 Alemdağspor’da forma giyerken, Mehmet Bektaş’ın ise Tuzlaspor ile görüşmelerine sürdürdüğü öğrenildi.

3+1 YILLIK İMZA

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, son olarak Elazığspor'da forma giyen sağ kanat oyuncusu Cengizhan Akgün ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Malatya ekibi, transferi sadece 500 bin TL'ye gerçekleştirdiğini duyurdu.

YENİ MALATYASPOR’DAN RESMİ AÇIKLAMA

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklama şöyle: “Kulübümüz, son olarak Elazığspor forması giyen 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Cengizhan Akgün'ü 500 bin TL bonservis bedeli ile 3+1 yıllığına renklerine bağlamıştır.”

Editör: TE Bilisim