Gerede Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü başlıyor.

Haber: BMA

Her yıl Gerede Belediyesi tarafından düzenlenen Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası 15 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. A ve B olarak iki grupla yapılacak turnuvada A grubunda, Eyüp Özdemir İmamhatip Ortaokulu, Yüzüncüyıl Ortaokulu, Yenimahalle Ortaokulu, Esentepe Ortaokulu; B grubunda ise, M.Z.Güzelce Ortaokulu, S.M.Dayıoğlu Ortaokulu ve Gerede Ortaokulu takımları kozlarını paylaşacak. 7 ortaokulun katılacağı turnuvanın kura çekimi geçtiğimiz günlerde Gerede Belediyesi Meclis Salonunda, Milli Eğitim Şube Müdürü Olcay Solun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Kocakaya, Belediye Basın Halkla İlişkiler Müdürü Baki Sungur, Teknik Direktör Osman Dinçer ve okulların beden eğitimi öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Turnuva 15 Mayıs’ta  13.30’da Eyüp Özdemir İmam Hatip Ortaokulu ile Esentepe Ortaokulu arasında oynanacak karşılaşmayla start alacak. 100.Yıl Ortaokulu ile Yeni Mahalle Ortaokulu karşılaşması da saat 14.30´da oynanacak.

Gerede Belediyesi organizatörlüğünde 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası maçları Esentepe´de bulunan futbol sahasında yapılacak.

Editör: TE Bilisim