Bolu’da 48 yaşındaki Sosyal Bilgiler Öğretmeni Özgür Akbaş bir süredir tedavi gördüğü hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Mudurnu Belediyesi eski Başkanı Mehmet Karakaşoğlu'nun Damadı, Sakarya Ortaokulu Öğretmenlerinden Yelda Akbaş'ın Eşi, ODTÜ Öğrencisi İdil Akbaş'ın babası, Yeniçağspor Teknik Direktörü Aydın Akbaş'ın Ağabeyi, Sakarya Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni 48 yaşındaki Özgür Akbaş, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Özgür Akbaş, bir süre önce yakalandığı ve mücadele ettiği kansere yenik düştü. Genç öğretmenlerinin kaybı öğrencilerini ve öğretmen arkadaşlarını derinden üzdü.

Özgür Akbaş'ın cenazesi bugün Beşyüzevler Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra şehitler Mezarlığı'nda defnedilecek.

Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, Özgür öğretmenin acı haberi üzerine, “Sakarya Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Özgür Akbaş hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allahtan rahmet, ailesine, yakınlarına sabr-ı melik ve milli eğitim camiamıza başsağlığı diliyorum” mesajını paylaştı.

Editör: TE Bilisim