Boluspor’da yeni oluşum meyvesini verirken sezonun ilk şampiyonluğu U21 takımı ile geldi.

Boluspor U21 takımı birbirinden güçlü rakipleri geride bırakarak TFF 1.lig takımlarından oluşan U21 takımları arasında adını şampiyon olarak yazdırdı. Metin Kumaş Başkanlığı ve Boluspor İdari İşler Sorumlusu Adil Semercioğlu ile birlikte yeni bir oluşuma giderek U21 takımında çoğunluğu yıllardır Boluspor alt yapısında oynayan çocuklarla oluşturdukları kadro ile şampiyonluklarını ilan ettiler.

U21 ligi şampiyonu Boluspor alt yapıda yıllardır eğitim alan Bolu’nun çocukları ile göz kamaştırdı. Sezona devam ederken yaptıkları yeni oluşumla çoğunluğu yıllardır Boluspor alt yapısında eğitim alan futbolcularda oluşan kadro yapısı meydana getirerek sezonu mutlu sonla tamamladılar.

Metin Kumaş Başkanlığında ve Adil Semercioğlu ile birlikte U21 takımını şampiyon yapmak için kolları sıvarken, U21 takım teknik sorumlusu Fatih Ateş ve yardımcısı Bahadır Kıyak şampiyonluğu yaşayan hocalar oldular.

Devre arasında yapılan kadro değişimi sonrası 1999 doğumlu oyunculardan oluşan U19 takımından alınan takviye ile oluşan karma kadro Bolu’nun gururu oldu. Lig de 8’inci haftada göreve gelen teknik heyet, bu haftanın ardından 21 galibiyetin 16’sını alan Boluspor U21 takımı rakip filelere de 64 gol atmayı başardı.

Boluspor U21 takımı grubunda adını şampiyonluğa yazdırmasının ardından Süper lig şampiyonu Fenerbahçe ile bir final karşılaşması daha oynayacak.

Editör: TE Bilisim