AK Parti Gençlik Kolları Anneler günü dolayısı ile hazırladıkları ‘Canım Annem’ etkinliği ile kent meydanında yer aldı. AK Parti Gençlik kolları olarak hazırladıkları keçeli gülleri ve özlü sözleri dağıttılar. AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’da etkinliğe katıldı.

AK Parti Gençlik Kolları “Canım Annem” projesi ile anneler gününü kutladı. Kent meydanında açtıkları stantta el yapımı keçeli gül ve özlü sözleri dağıtan gençler hazırladıkları Canım Annem yazılı platformda da fotoğraf çekimi yaptılar. AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’da katıldığı etkinlikte anneler günü mesajı verirken “Allah onlardan razı olsun” dedi. Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ise “AK Parti Gençlik Kolları olarak bütün annelerimizin anneler gününü kutluyoruz” dedi.

Doğanay konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Annelerimizi sadece belirli bir güne has, yılda sadece bir gün hatırlamak çok doğru değil. Annelerimizin her gün, her daim hatırlanması lazım. Hayatımızda, günümüzde artık anneler günü, babalar günü gibi günler var. Bu güne özel başta tüm şehitlerimizin anneleri olmak üzere ve son zamanlarda ahlaksızca ve hadsizce tartışma konusu yapılan başta Atatürk’ün annesi de olmak kaydıyla tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Allah onlardan razı olsun. Gençlik kollarımızın bugün yaptığı çalışmadan dolayı onları tebrik ediyor, tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum."

Doğanay’dan sonra konuşan Sönmezel ise, “AK Parti Gençlik Kolları olarak bütün annelerimizin anneler gününü kutluyoruz. Peygamberimizin çok güzel hadisi şerifi var. ‘Cennet sadece anaların ayakları altındadır’ diyor ve hiç unutulmayacak yüz annelerin yüzüdür diyor peygamberimiz. Sadece bugün değil her gün annelerimizi üzmememiz, her gün gönüllerini hoş etmemiz gerekiyor. Annelerimiz rahmetli olana kadar onlara ‘ıh’ bile dememek dileğiyle. AK Parti Gençlik Kolları olarak genç arkadaşlarımızın el emeği olan keçeli güller ve özlü sözler hazırladık. Bir de canım annem diye bir platform oluşturduk annelerin çocukları ile birlikte fotoğraf çekinebilmesi için. Güzel bir anneler günü programının geçmesini ümit ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim