Bolu 1.Amatör Küme hazırlıklarına başlayan Gerede 1970 FK’nın yeni Başkanı Celal Uslu Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra hedefleri doğrultusunda yeni teknik kadro konusunda anlaşmaya vararak hoca ekibini hazırladı.

Yeni sezon için iddialı takım kurma konusunda çalışmalarını hızlandıran Gerede 1970 FK takımı teknik direktör konusunda kararını verdi.

Gelecek yıl adını BAL ligine yazdırmak isteyen Gerede 1970 FK takımı teknik ekibe deneyimli hocaları bünyesine kattı.

Gerede 1970 FK, Karabük bölgesi teknik adamlarından Tarık Yurttaş, Erkan Çakır ile anlaşırken, Gerede bölgesinden Gökhan Bartık’ta teknik ekibin listesinde bulunacak.

Gerede 1970 FK teknik adam kadrosunu belirledikten sonra futbol kadrosu için transferlere başlayacak.

Gerede FK 1970 Başkanı Celal Uslu yaptığı basın bildirisinde şu ifadelere yer verdi: “Amacımız, Kulübümüzü marka değeri yüksek bir takım yapmak. Bu amaç doğrultusunda yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız istişareler sonucu yeni teknik heyetimizi belirledik. Kulübümüze ve ilçemize hayırlı olsun” dedi

Ayrıca Uslu; “Dostluk içerisinde geçireceğimizi düşündüğümüz yeni sezonlarda Gerede FK 1970 başkanı olarak şampiyonalar yaşamak benim için en büyük gurur kaynağı olacaktır, Gerede futbolu için birlik olarak hep birlikte takımımızı profesyonel liglere yükselmek inancı ile tüm Gerede halkına saygılarımı arz ederim” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim