Gerede Belediyesi,  vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için araç parkurunu genişletmeye devam ediyor. Belediye, hibe olarak aldığı 1 adet Çöp Kamyonunu araç filosuna ekledi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın ikili diyalogları ve girişimleri  sayesinde; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından yaklaşık 750 Bin Tl değerindeki Çöp Kamyonu Gerede Belediyesi’ne ve İlçeye kazandırıldı. Gerede genelinde 6 Çöp Kamyonu ve 18 personel ile temiz şehir anlayışı ile çöpler toplanarak vatandaşa hizmet veriliyor. Gerede'nin her geçen gün büyümesi ve gelişmesi nedeni ile ihtiyaç duyulan 11+1 m³’lük Çöp Kamyonu Karma Organize, Deri Organize, Cezaevi gibi büyük ve toplu kullanım alanlarında kullanılmaya başlanacak. Ayrıca mevcutta bulunan 4 Çöp Kamyonunun kasasıda ihtiyaca binaen yenileniyor.

Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; ‘’Belediye olarak amacımız hemşehrilerimize hizmet üretmek, araç filomuza kazandırdığımız Çöp Kamyonumuz Karma Organize, Deri Organize, Cezaevi gibi büyük alanlarda kullanmaya başlıyoruz. İlk günkü heyecan ile İlçemiz için gece, gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Editör: TE Bilisim