İlimiz Gerede ilçesinde kilitli parke, tretuvar ve kaldırım çalışmaları Belediye Başkanı Mustafa Allar´ın talimatıyla hızla devam ediyor.

Havaların ısınmasıyla çalışmalarına hız veren belediye ekipleri Atatürk Bulvarı Sedef Pastanesinden Sabancı Yurduna kadar olan bölümün sağ ve sol taraf olmak üzere yaklaşık 1 kilometrelik alanda, Seviller Mahallesi Yeni Hal sokakta kaldırım yenileme, parke yapım çalışmalarına, eski kaldırımların yerinden sökülüp yerine yenilerinin yapılması çalışmalarına başlanıldı.

Kaldırım ve parkelerin yenilenmesinden hoşnut olan esnaf ve vatandaşlar çalışmaları memnuniyetle ve takdirle karşıladı. Esnaflarla istişarelerde bulunan ve çalışmaları yerinde inceleyen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar çalışmalar ile ilgili açıklamasında, “Göreve geldiğimiz günden beri ihtiyaç duyulan her mahallemizin her sokağımızın kaldırım ve parke yapımlarına tüm hızı ile devam edilmektedir. 2018 yılı programında şehrin en çok kullanılan yollarının yenilemesini yapıyoruz. Esnafımıza ve vatandaşlarımızın hizmetlerine bir yenisini daha eklemenin mutluluğu içindeyiz. Rabbim bütün esnaflarımıza hayırlı iş ve bol kazançlar nasip etsin” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim